Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay o değil, diyet günlüklerinde de takılıyorum ben arada sıkıldıkça. Çok çılgın insanlar var gerçekten ağzım açık okuyorum bazen.

Dün kadının biri gelmiş sahurda yediklerini yazıyor menüsünde. Cheesecake, eti popkek, 1 dilim ekmek, kraker, bilmemne kızartması falan diye. Altına da mesajını alıntılayıp çok iyi canım afiyet olsun falan yazanlar var.

Ben o günlüğe girsem darma duman ederim hepsini morallerini bozarım sanırım bu ne biçim sahur böyle sahur yaparsan 200 kilo olursun seeeen diye.

ay yurusun artik pehhhhh tempelll yasina bu pazar giricek kismetse teyzesiii biz 1 hafta onceden kutladik ramazana denk gelio die..daha bikac sene ramazana denk gelio benimde kizanimindaaaa
Daha küçük annesi durmaya başladiysa ayakta bir hafta sürmez yürümesi benim diğim ginim de ramazana denk geliyo

Ayy o nasil diyetmiş öyle

Ya sorma sonra niye kilo veremiyorum kızlar diye yorum atarlar. Millet birbirini pohpohlamaya yer arıyor forumda. Valla beni kırbaçlayın gerekirse bu ne biçim menü diye ama yeter ki doğru yolu gösterin.
seni @ParteMoralll a havale ediyorz ozamn cok iyi menuuu kırbaćlayicisidir kendisiiii 1 numaradir

karabugfaylar taşmaya başlamiş ama daha fazla şişmezlee zaten dolmiklerim yaaa hipsini yiyebilremmm sadece 1 cay bardakı karabugdaylan yapildikar gerisi dolma malzemesi 2 yk z.yagi var icinde 1 yk z.yagida sosuna koydummm 2 gun 2 kisi icin ideal binceeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…