- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #150.401
Daha küçük annesi durmaya başladiysa ayakta bir hafta sürmez yürümesiay yurusun artik pehhhhh tempelll yasina bu pazar giricek kismetse teyzesiii biz 1 hafta onceden kutladik ramazana denk gelio die..daha bikac sene ramazana denk gelio benimde kizanimindaaaa
Ayy o nasil diyetmiş öyleAy o değil, diyet günlüklerinde de takılıyorum ben arada sıkıldıkça. Çok çılgın insanlar var gerçekten ağzım açık okuyorum bazen.
Dün kadının biri gelmiş sahurda yediklerini yazıyor menüsünde. Cheesecake, eti popkek, 1 dilim ekmek, kraker, bilmemne kızartması falan diye. Altına da mesajını alıntılayıp çok iyi canım afiyet olsun falan yazanlar var.
Ben o günlüğe girsem darma duman ederim hepsini morallerini bozarım sanırım bu ne biçim sahur böyle sahur yaparsan 200 kilo olursun seeeen diye.
Ayy o nasil diyetmiş öyle
Afiyet olsun kuzumSabah
Iki yumurtadan peynirli omlet,cay
Iki kayisi
aksam 5gibi
Iki dilim snitzel
Iki kasik bulgur
Bir kase yogurt
Suuuu
Dunden kalanlari ben yedimmm aksam iftarda yemicem simdiden yaziorm
Yimee anam yaptiği için ben uyudum bütün günyimegii ocaga koyup geliom himennnnnn
ay cok giskandimmmmmmm uyku zaman kaybiUyuduğumu kiskandin
ni zaman dogumm günüşün söylee bakalimmmmmmmDaha küçük annesi durmaya başladiysa ayakta bir hafta sürmez yürümesibenim diğim ginim de ramazana denk geliyo
seni @ParteMoralll a havale ediyorz ozamn cok iyi menuuu kırbaćlayicisidir kendisiiii 1 numaradirYa sorma sonra niye kilo veremiyorum kızlar diye yorum atarlar. Millet birbirini pohpohlamaya yer arıyor forumda. Valla beni kırbaçlayın gerekirse bu ne biçim menü diye ama yeter ki doğru yolu gösterin.
uyğucuuuu seniiii olsun dinlen cnm firsatin varkenn ALLAH analarimizi başimzdan eksik etmesinnYimee anam yaptiği için ben uyudum bütün gün
Duyanda beni hergün uyyom sanaray cok giskandimmmmmmm uyku zaman kaybi
Aminnn canimmuyğucuuuu seniiii olsun dinlen cnm firsatin varkenn ALLAH analarimizi başimzdan eksik etmesinn
Kirpacliynca cok tepsi cikiodm emmeseni @ParteMoralll a havale ediyorz ozamn cok iyi menuuu kırbaćlayicisidir kendisiiii 1 numaradir
Bana cvp vermeeeeDuyanda beni hergün uyyom sanarbenki sabah 7 bucukda kalkip gece 12 de yatarim hep
ayyy ben coğ severim uyğuyuuu kizim uyuyunca bende uyumaya valisicam artik ama firsatim olmuo hep su telefonun yuzundennn hiccc elimdn dusmuoooDuyanda beni hergün uyyom sanarbenki sabah 7 bucukda kalkip gece 12 de yatarim hep
ben veremm o vağıtttttttttttBana cvp vermeeee
Haziran 26ni zaman dogumm günüşün söylee bakalimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?