- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.001
Göğsün altındaki oyuntudan ölçüyoruz o zaman oradan ölçtüm: 70Yok gııı bende dün öyle ölçtüm 87 çıktı göğsün biraz aşağısından ölçcekmişsin benim 73 çıktı
Tam bacak ayrımından ölçtüm en bıngıl yerden bikini bölgesindenTek bacak: 56
Diz üstü: 38
Tamam işte canım 73 çıktı sonra daGöğsün altındaki oyuntudan ölçüyoruz o zaman oradan ölçtüm: 70
87 olamaz senin göğüs kafesini ölçmüşsündür göğüs kafesinin bitiminden ölç
Tam bacak ayrımından ölçtüm en bıngıl yerden bikini bölgesinden
Benim alt bacaklarım da kalın yani diz altım da kalın işte bütün mesele bu
Noliiii gıı herkeşler kaçıyiiBen olay mahalinden biraz uzaklaşiyorumgörüsürük gizlar
Tamam işte canım 73 çıktı sonra da
Vala bana uyar canım bi ara yürüyüş yapıyodum gacılarla sonra bıraktılar bende tek yürümedim.Balım egzersiz yapalım birlikte benimde basenler sıkıntılı. Benim birde ayağım 2 aylık alçıdan yeni çıktı. Hızlı yürüyemiyorum bile öyle çok ağrıyor ki. Kaslarım zayıfladı kemiklerim sertleşti. Ağır spor yapamıyorum yani. Markete çıkıp geri geliyorum ayağım ağrıyor öyle düşün.
Ama yattığım yerde spor hareketi yapabiliriz sıkılaşmak için
Sen benden incesin kuzum bide ben iri kemikliyim hani zayıflasam da dal gibi durmamAynıyız hemen hemen vücut olarak ben az daha inceyim sadece sana göre ama yan yana dursak yakınız :*
Sen benden incesin kuzum bide ben iri kemikliyim hani zayıflasam da dal gibi durmam
Vala bana uyar canım bi ara yürüyüş yapıyodum gacılarla sonra bıraktılar bende tek yürümedim.
Oruçlu olduğum için de çıkıp yürüyemiyorum sıcak zaten ama evde sıkılaşma hareketleri yapabiliriz valla sonra da ölçer ne kadar sıkılaşmışız hesaplarız mikemmel olur
Yok bee sen eski bi fotonu atmıştın hiçte iri durmuyodunAynı bende öyleyim hahaha bu kadar benzerlik yoksa kardeş miyiz.Omuzlarım geniş benim reglim bitsin tayt body falan giyip boy fotosu atarım görürsün zaten vücut tipimi. Pazartesi falan yapıcam bunu.
Egzersizlerden gerçekten fayda görmek için her birini 10 kere tekrar edip, bu onlu tekrarı üç kez yapmalısınız. Başlarken esneme bitirirken streçing hareketleri yapmanız kaslarınızı güçlendirecektir. Spor bittikten sonra 2 büyük bardak su için ki yaktığınız yağları terleme veya idrar yoluyla hemen vücuttan atın.
Resimli ve hareketli basen eritme egzersizlerini öğrenmek sayfayı aşağı doğru kaydırın.
Basen eritmek için bacakları karnına çekme hareketi 10 kez tekrar edin.
Bu basen eritme hareketi iç bacakların da incelmesini sağlar.
Bu hareket sadece basen eritmekle kalmaz, karın yağlarını yakmaya da yardım eder.
Bacakları yukarı kaldırma hareketinde hem karın hem kalça hem bacak kasları çalışır.
İlk üç hafta şeker, doymuş yağ, meşrubat ve tatlılar içeren tüm ürünlerden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Tüketim için izin verilen gıdalar şunlardır: yumurta, yağsız et(tavuk, hindi ve sığır eti), balık, karnabahar, brokoli, lahana, pazı, doğal meyve suları(şekersiz),: izinli yağlar; üzüm çekirdeği yağı tohumu veya keten tohumu.
Tamamdır bende bakıym sıkılaştırıcı hareketlerOlur ben bacak hareketi bakayım bize basen hareketi lazım çünkü. Yattığımız yerden bacakları çalıştıracağız.
Yok bee sen eski bi fotonu atmıştın hiçte iri durmuyodun
Benim omuzlar kalçalar basenler konya ovası gibim
Çıtı pıtı olamam yani ama zayıflarsam mikemmel olar spor planı yapak
Kızlar play storedan ücretsiz günlük egzersizler diye bi program var onu tavsiye ederim her bölgeye göre özel egzersiz videolari var dakikanizida kendiniz secebiliyosunuz ve saati kurdugunuzda bildirim bile geliyi baya teşvik edici biseyYok bee sen eski bi fotonu atmıştın hiçte iri durmuyodun
Benim omuzlar kalçalar basenler konya ovası gibim
Çıtı pıtı olamam yani ama zayıflarsam mikemmel olar spor planı yapak
Çok iyi canım ben şu yana yatıp bacağı makas gibi açma hareketinde bide uzanıp iki bacağı birden kaldırma hareketinde çok zorlanıyorum bi ara denemiştim malum ağırlık bacaklarda olunca zorlaşıyor
Çok iyi canım ben şu yana yatıp bacağı makas gibi açma hareketinde bide uzanıp iki bacağı birden kaldırma hareketinde çok zorlanıyorum bi ara denemiştim malum ağırlık bacaklarda olunca zorlaşıyor
Tamam canım şimdilik bu dediğini deneyelim sonra olmadı başka egzersize geçerizYan açmada zorlanıyorsan tam kaldırma yarım kaldırırsın canım kısa kısa ve hızlı hızlı da yapabilirsin. İç bacak için çok iyiymiş bak öyle diyor.
İki bacağı kaldırma zaten o harekette yaptığı gibi 90 derece kaldıramayız ikimizde.
Kaldırabildiğimiz kadar kaldıralım. Sen daha farklı bir program bulursan onu yapalım ya da bunu yapalım günde 2 kere sabah kalkınca ve akşam yatmadan
Tamam canım şimdilik bu dediğini deneyelim sonra olmadı başka egzersize geçeriz
1 hafta deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?