- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.041
BendeeeeAyy azda bn uyuyabilsem kskeee
Tavuk cigeri biber dolmasi makarna salatasi var un çorbasi bide
Aaa ii olmus ben daha oruc degilsin saniyodumEvet iki gündür tutuyorum.
Regl olamadım leke vardı oda yok şimdi
İnşallah geri kalan günleri hep tutarim
Listeye giremediğini biliyorum da kske geri gitmeseydi zaten izine ayrilmasida ona iyi gelmemistiKilo almış canım o.izine ayrıldığı kiloya gelene kadar listeye giremiyor.ya.oda geri gitti herhalde
Ben bir saat uyudum valla zaman geçmedi bugün hicccMillet acıktı halsiz kaldılar
Herkescikleeee uyuyo zaar
Ayy ne güzelEvet iki gündür tutuyorum.
Regl olamadım leke vardı oda yok şimdi
İnşallah geri kalan günleri hep tutarim
Ayy bnm esimde öyle ya kafayi koymasiyla uyuması bir olur.bnm kiz kardesm felan da öyle.ben bu uyku konusunda anneme cekmisim annemde ben gibi zor uyur ve az uyurBendeeee
Çok pis huyum var .gündüz uyuyamam taki iyice uykusuzluktan başım dönene kadar. Akşam da uykuya dalmam 1 saati bulur.çok sinir bi durum.eşim yastığa başını koyduğu gibi uyur?
Yaaaaaa sabahtan beri bnmde canm dolma cekiyordu selos size geliyorum bugün iftaraTavuk cigeri biber dolmasi makarna salatasi var un çorbasi bidehepsinden az az yicem en çok ciğerden sen yicem tatliş
Gell kizz kooss anamm bek güzell yapmişYaaaaaa sabahtan beri bnmde canm dolma cekiyordu selos size geliyorum bugün iftara
Amin canımAaa ii olmus ben daha oruc degilsin saniyodumAllah kabul etsin canm
Ayy şükür bende kafami koyar koymaz uyurummmAyy bnm esimde öyle ya kafayi koymasiyla uyuması bir olur.bnm kiz kardesm felan da öyle.ben bu uyku konusunda anneme cekmisim annemde ben gibi zor uyur ve az uyur
Ohhhh ne güzel. Anan bisiriyo sen yiyodunGell kizz kooss anamm bek güzell yapmişayy şimdi böyle dedin boğazimda kalir sensiz yarin hemen yap da ye kuzum
İftari beklerkene beniftari beklerkene beenn
aynen yaa ben bugün baya dışarda vakit gecirdim yoruldum sanırım o yuzden geçiremedim acayip susadimmBen bir saat uyudum valla zaman geçmedi bugün hiccc
He anamgildeykene hep anam yapiyi yemeğiOhhhh ne güzel. Anan bisiriyo sen yiyodun
Anangildeeee niye kaldığını anladım şimdi
Dundee moon yaptı valla benim canım da çekti. Benim anacığım da bek güzel yapar ama yanımda deelYaaaaaa sabahtan beri bnmde canm dolma cekiyordu selos size geliyorum bugün iftara
ooohhhh ne guzeell ahhh ayağı öpülesı analarrrHe anamgildeykene hep anam yapiyi yemeğieşim geliyo iftari yiyip çay içer geçeriz eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?