- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.021
Akşama başlayalım kuzum şu an sadece tuşlara basacak halim varTamam balım şimdi başlayalım mı akşama mı başlarız
Akşama başlayalım kuzum şu an sadece tuşlara basacak halim var
Anlaştık tatlımTamam canım chrome kullanıyorsan bunu Yer işaretlerine ekle:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asen-eritme-hareketleri.844441/#post-41991452
Hareketler burada nerde nerde diye aramazsın direk tıklar sayfadan bakarsın bende seninle akşama başlıyım o zaman. :*
Canım iftardan sonra ölçüp yazıcam şimdi çıkıyorumkizlar migrenim tuttu vallaha ayak bilekleri,diz ile bilek arasi en kalin yer,diz ve kalca arasi en kalin yer tek basen yani
Bugün niye böyle olduk gizBende giii
Aaa niyeymis canm daha verecek kilolarmiz var partis takacaksin aaaaaaaYok kiz takmiyom ki
Ee tamam ama bu hafta veremedm dye takmiormAaa niyeymis canm daha verecek kilolarmiz var partis takacaksin aaaaaaa
Tavuk suyuna corba,yaprak sarması, kuru börülce yemeği yaptım ama iftar yemeğine davetliyız. Belki gideriz belli değil kız biraz huysuz da. Orda ne yemek olur onu bilemem
Haa taam o zaman ben genel olarak takmiyorm diyosun sandimEe tamam ama bu hafta veremedm dye takmiorm
Tatlım sen basladin mi orucaTavuk suyuna corba,yaprak sarması, kuru börülce yemeği yaptım ama iftar yemeğine davetliyız. Belki gideriz belli değil kız biraz huysuz da. Orda ne yemek olur onu bilemem
Millet acıktı halsiz kaldılarkimsele yook
Ayy azda bn uyuyabilsem kskeeeMillet acıktı halsiz kaldılar
Herkescikleeee uyuyo zaar
Evet iki gündür tutuyorum.Tatlım sen basladin mi oruca
Kilo almış canım o.izine ayrıldığı kiloya gelene kadar listeye giremiyor.ya.oda geri gitti herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?