- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.061
Bende kendimi bildim bileli varmarlin18 bacim o dedigin uyku problemini ben yesilcayi cok ictigim zaman yaşıyorum
kiz.ben adanadayim daha mevsimlik giyoyoruz rabbim ramazan hurmetine yakmoyor belkideKizlar bu arada hazirandayiz ve kizimi nasil giydirdim görseniz kış sanarsinizburasi bi ısınmadi gitti bizim evin sicakliği iyi ama annemler müstakil evde oturuyor hala serin hatta soğuk
Aynen canim şükürler olsun serin serin tutuyozkiz
kiz.ben adanadayim daha mevsimlik giyoyoruz rabbim ramazan hurmetine yakmoyor belkide
Ohhh afiyet olssun cnmmTavuk suyuna corba,yaprak sarması, kuru börülce yemeği yaptım ama iftar yemeğine davetliyız. Belki gideriz belli değil kız biraz huysuz da. Orda ne yemek olur onu bilemem
:)Haa taam o zaman ben genel olarak takmiyorm diyosun sandim
Valla ya ohhh kebappMillet acıktı halsiz kaldılar
Herkescikleeee uyuyo zaar
ohhhh missssssssssTavuk cigeri biber dolmasi makarna salatasi var un çorbasi bidehepsinden az az yicem en çok ciğerden sen yicem tatliş
Ohhhh ne güzel. Anan bisiriyo sen yiyodun
Anangildeeee niye kaldığını anladım şimdi
Aksam antrkotSen ne yiyon aaşamınan partiş
kizz ben paylastimki listeyiiii
ayy bilemedim cokmu önemli oMoonlii bizim takim listesini paylasmissinda kova ve tubi nin kilolarda -600 felan diye yaziyo hani 0.6 diye yaziyoruz ya normalde istersn bi düzenlme yap
bana hic inandirici gelmio sankim kalacann gibiiiiiHe anamgildeykene hep anam yapiyi yemeğieşim geliyo iftari yiyip çay içer geçeriz eve
canimm dimiii istanbulda oyle pek serinnkiz
kiz.ben adanadayim daha mevsimlik giyoyoruz rabbim ramazan hurmetine yakmoyor belkide
Valla kalacam gibi bugün debana hic inandirici gelmio sankim kalacann gibiiiiikiz ne dicem gercektn arkadaslarina yollamiyomu esin seni
Yicen hepsini sandimAksam antrkot
Pureee
Kasarli firinda mantar
Acili ezme
Yogurtlu kizartma
Az sarma var ama bunlarrrr olanlar
Yediklerimi yazarmgullac almis esm ama yemem
Artida olunca - yaziyoz ya yanliş anlaşilmasin diyem düzelttimayy bilemedim cokmu önemli o
Aminkizlar bnm 2şer tane karabugdayli biber dolmam var yabinada tavuklu patitis yapiom bide yogurt corbasi ohhkii ne ohhhhhhhhh elhamdülillah
Afiyet olsun canimEşim dondurma almış..çok az da olsa yiycem daha siftah etmedim yahuuu
ayyyy ne mıhteşemmmmm bi menuu ben yapsam kocammm bana himen sarilirr üper üpere beniiiiiAksam antrkot
Pureee
Kasarli firinda mantar
Acili ezme
Yogurtlu kizartma
Az sarma var ama bunlarrrr olanlar
Yediklerimi yazarmgullac almis esm ama yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?