- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.101
Olmazzzz begrnmedmmmmm gerci sen fitsin amaaaaaaa olsun
Herkesin yemeklerine tek tek bakıp yine çingeneliğimi yapacağım ama önce kendi yediklerimi daha doğrusu yiyemediklerimi yazayım da ilk siz beni taşlayın.
Bugün bildiğiniz gibi pirinç lapası diyetimin 2. ve son günüydü.
Akşam üzeri bastıran misafirlere yemek hazırlama telaşı derken kendime lapa yapamadım ve şu saate kaldım. Şu saatten sonra da pirinç yiyemem açıkçası. 10 oldu nerdeyse.
................................
O yüzden bugün tüm yiyebildiğim:
1 çay bardağı pirinçten baharatlı limonlu yağsız ve tuzsuz lapa
1 litre su.
.................................
Sabah
Bir yumurtadan omlettt
Az domates,salatalik,ikizeytin
Aksam
Iki dilim antrkot
Iki yemek kasigi pure
Firinda mantar uc kasik
Ayrann
Suyuda uce tmmlarm
Misir yiceksen niye pide yidin tubişooofffff offfffffff yemeden önce ne rahattimm yaaa sahurda ne yedigimi unuttum kizlaaa 2 yumurta yedim 1 kase mercimek corbasi ictim karpuz yidim ondann sooonacımınaa ekmek 2 dilim kadar yidim sanırım iftarda 2 kase yayla çorbası içtim 1 küçük tabak taze fasulye pidenin kiyisindan kösesinden simdide cayin yaninda ufacik bir mısır yedim haşlanmış mısır
Kızlar oruclarınız kabul olsun ben menü bildirimimi yapayım...
Sabah klasik peynir domates zeytin yarım gevrek
Öğle tavada patlıcan sogan dilim domates acı biberle pratik bişey yaptım 1 dilim ekmeğin kabuğunu yedim
Akşam 2 yumurta 1 büyük kase yoğurda salatalık doğrayıp yedim yanında da 3 kepekli galeta
Bol su ve soda içtim e bide kahve
Misir yiceksen niye pide yidin tubişal sana
Sahur: 1 bardak kakaolu şekersiz sıcak süt, 2 hurma, 2 incir
İftar: az domatesli makarna, yoğurt, taze fasulye
ooofffff offfffffff yemeden önce ne rahattimm yaaa sahurda ne yedigimi unuttum kizlaaa 2 yumurta yedim 1 kase mercimek corbasi ictim karpuz yidim ondann sooonacımınaa ekmek 2 dilim kadar yidim sanırım iftarda 2 kase yayla çorbası içtim 1 küçük tabak taze fasulye pidenin kiyisindan kösesinden simdide cayin yaninda ufacik bir mısır yedim haşlanmış mısır
kocaaaaa gunu 1 bardak pirincle mi gecirdinnn
Pidenin kıyısından derken ne kadar kıyısından mesela???
canim yaa cok gecmis olsun bekar misin sen anneciginin neyi varr ne zamandir öyle anlatmak istersem tabi istemzsen anlarim canim benim sanada gunah güçten düşersinHiç sorma annem sakat evde ona bakmaya çalışıyorum, kardeşim bir yandan sürekli yemek istiyor ona yemek yapıyorum. Akşama da pat misafirler geldi onlara iftar hazırladım. Bak saat 21:40 şuanda kendime vakit ayırabilecek hale geldim -.-
Allah iyiligini versin kahkaha attimm yaaa
Cok yanlis besleniyosun ac kaliosun resmenHerkesin yemeklerine tek tek bakıp yine çingeneliğimi yapacağım ama önce kendi yediklerimi daha doğrusu yiyemediklerimi yazayım da ilk siz beni taşlayın.
Bugün bildiğiniz gibi pirinç lapası diyetimin 2. ve son günüydü.
Akşam üzeri bastıran misafirlere yemek hazırlama telaşı derken kendime lapa yapamadım ve şu saate kaldım. Şu saatten sonra da pirinç yiyemem açıkçası. 10 oldu nerdeyse.
................................
O yüzden bugün tüm yiyebildiğim:
1 çay bardağı pirinçten baharatlı limonlu yağsız ve tuzsuz lapa
1 litre su.
.................................
kiyısı köşesi işte gizzzz
Gecmis olsun annene canimHiç sorma annem sakat evde ona bakmaya çalışıyorum, kardeşim bir yandan sürekli yemek istiyor ona yemek yapıyorum. Akşama da pat misafirler geldi onlara iftar hazırladım. Bak saat 21:40 şuanda kendime vakit ayırabilecek hale geldim -.-
ayyyy nerden buluyum simdi senin menuyu ne yedin kisaca bana sa soyleyiver ama sen ayarlarsin kendini partiş kıskaniyo seniiiBenim menüme bahsana partiş çok diyo
canim yaa cok gecmis olsun bekar misin sen anneciginin neyi varr ne zamandir öyle anlatmak istersem tabi istemzsen anlarim canim benim sanada gunah güçten düşersin
Menüm
Sahur: 2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, biraz peynir, salatalik domates, iki lokma katmer( az yidimm)
İftar: 1 kase un çorbasi pirinçli, ciger, salata, cacık, 1 kaşik makarna salatasi afiyet ossun
Cok yanlis besleniyosun ac kaliosun resmen
Sende ne eringeç çihtin bacimayyyy nerden buluyum simdi senin menuyu ne yedin kisaca bana sa soyleyiver ama sen ayarlarsin kendini partiş kıskaniyo seniii-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?