- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.141
kizz sen bakma bunlara valla banaa az bilem geldiiiYaa kizlar ciddi msnz şaka mi buukatmer diyorum iki parmak ancaydi o kadar da insaniz yani diyet yapan o kadar yer zaten., makarna bi dolu kaşik bile değildi... Çorbada sıvı bişey ne kadar un olabilir içinde ekmek yemedim kafayi yicem
kizz bir lokma yemiiss 1 kasik da makarna yemis ni vaa bunda kizmayin seloşaa
Sen duuurrr ben en fazla iki hafta sonra kilo işini bitirecemOlsun parte ile ben onun iç sesiyiz. Biz her yediğinde onun beynini kemirelim ki ayy kızların çenesini hiç çekemem diyip bi daha yemesin.: D
Olsun parte ile ben onun iç sesiyiz. Biz her yediğinde onun beynini kemirelim ki ayy kızların çenesini hiç çekemem diyip bi daha yemesin.: D
Hem makarna salatasinin çogu yogurtluyduhemen de savundun yoksa bize söylemediğin makarna salataları mı vardı bugünkü menülerinde senin tubii
valla yohdu giizzzzzhemen de savundun yoksa bize söylemediğin makarna salataları mı vardı bugünkü menülerinde senin tubii
tmm tmmmmmmAz yidim dioommm azz
bi an foton geldi gozumn onune ye cnm hc bsy olmaz snaaa valla billaa sana bsy olmaz kupkuru grubun tek kurusuYaa kizlar ciddi msnz şaka mi buukatmer diyorum iki parmak ancaydi o kadar da insaniz yani diyet yapan o kadar yer zaten., makarna bi dolu kaşik bile değildi... Çorbada sıvı bişey ne kadar un olabilir içinde ekmek yemedim kafayi yicem
kiz aksama kadar hic biseymi atmadin agzina bari meyve falan yeseydinnnLatife ediyoruz ya yenilen yenilmiş zaten. Tubiye de yazmıştım herkes midesini en iyi kendi bilir. Ben kendim bugün aç gezdiğim için kıskandım sizi ondan böyleyim. -.-
Yarın sabah GELSİN MAYDANOZLU OMLET nefiiiiiiiiiiiiiis
tmm tmmmmmm
bi an foton geldi gozumn onune ye cnm hc bsy olmaz snaaa valla billaa sana bsy olmaz kupkuru grubun tek kurusu
Yok balım saat 10 oldu artık uyurum zaten yarın sabah toparlanırım ^^kiz aksama kadar hic biseymi atmadin agzina bari meyve falan yeseydinnn
Giz ne fotosu yoh öyle bişeyyy
Hem misafirlikde ne yediğimiz önemli değil bence ne kadar yediğimiz önemli
kiz ni vaa sanki ativeee bi dakkacikkkGiz ne fotosu yoh öyle bişeyyy
Yok kuzum benden foto çikmaz israr itmeyinBırak şimdi misafiri konuyu değiştirme bak tubi ne diyor
Foti istiyoruzz foti at foti foti foti
kuru olmak nasil bi duygu acaba gencligim herseyim dahil hic kuru olmadimm benn olabilecegimide sanmiyorumm
Cıkk cıkkkkkkkiz ni vaa sanki ativeee bi dakkacikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?