- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.121
ayyy aman oylr olsun çatlak iyilsir insallah rabbim beterinden saklasin valla içim cız etti kadincagaz sürekli sakat mi acaba diye cok.şükür oyle degil mişs evlimisin pekiKalıcı bir sakatlık değil bitanem teşekkür ederim iyi düşüncelerin için. Ayağı çatlamış bende sakatlanmıştım ben iyileştim onun ayağını alçıya aldılar. Her duyan nazar var sizin evde resmen diyor. Nasıl çatlattığını da bilmiyor. Sürekli ayağım çok ağrıyor basamıyorum diyordu. Salı günü doktora gitti orada röntgende çatlak var diyerek alçıya almışlar. Eve getirdiler işte 15 gün alçıda kalacak ayağı. İyileşirse çıkaracaklar 15 gün sonra. O süreçte ben bakıyorum bende kalıyor. Kardeşim de geldi, anneannem de geldi. Yani her gün 3 kişiye kahvaltı öğle ve akşam yemeği hazırlıyorum. Kendi diyetim arada kaynadı resmen bugün. :/
Olsun ama yine yük değil o bana 26 sene baktı ben ona 1 ay bakmışım çok mu :)
Gecmis olsun annene canimama böyle kilo vermen sağliksiz olur yarin dengeli yiii
3dilim yeseydin keske sahurdaooofffff offfffffff yemeden önce ne rahattimm yaaa sahurda ne yedigimi unuttum kizlaaa 2 yumurta yedim 1 kase mercimek corbasi ictim karpuz yidim ondann sooonacımınaa ekmek 2 dilim kadar yidim sanırım iftarda 2 kase yayla çorbası içtim 1 küçük tabak taze fasulye pidenin kiyisindan kösesinden simdide cayin yaninda ufacik bir mısır yedim haşlanmış mısır
Gercekten mii ama misafir umduğunu degil buldugunu yer
sen kendine baakMisir yiceksen niye pide yidin tubişal sana
Benim menüme bahsana partiş çok diyo
ayyy aman oylr olsun çatlak iyilsir insallah rabbim beterinden saklasin valla içim cız etti kadincagaz sürekli sakat mi acaba diye cok.şükür oyle degil mişs evlimisin peki
Sende ne eringeç çihtin bacim
3dilim yeseydin keske sahurdaafiyet olsnnn ohh misirlarda yenmiss ohh yarasin
anladim hi
sen kendine baak
acımasiz partıs geri döndü kaççıııınnnn3dilim yeseydin keske sahurdaafiyet olsnnn ohh misirlarda yenmiss ohh yarasin
anladim hi
sen kendine baak
Hadi kiz baksana menümeee100 kilodan halliceyim.giiii ister istemez eringec oluyor insann
Nerde menün bizde yerelimmHadi kiz baksana menümeeehalen bakmiyon ne fazlalik var bi söyle hele
Hee giz şu partiş yoh muuguş kadaann yimissin baciimm ni vaaa bu menudee
Gecmis olsun anneciginee....Hiç sorma annem sakat evde ona bakmaya çalışıyorum, kardeşim bir yandan sürekli yemek istiyor ona yemek yapıyorum. Akşama da pat misafirler geldi onlara iftar hazırladım. Bak saat 21:40 şuanda kendime vakit ayırabilecek hale geldim -.-
totosunuda kaldirmicanki parmaklarindami siskoayyyy nerden buluyum simdi senin menuyu ne yedin kisaca bana sa soyleyiver ama sen ayarlarsin kendini partiş kıskaniyo seniii-
Bidahaaaaa olmasnnnnnnn halsiz dusersn felaket cunku cok kotu o eksinin sana hic bir hayri olmazMesajı yazarken dedim balım taşlayabilirsiniz çünkü gerçekten vaktim olmadı 3 tane daha insana bakmaya çalışınca tek başıma.
biseymi dedinHihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
acımasiz partıs geri döndü kaççıııınnnn
Aha gizlar menüm
Az yidim dioommm azzGecmis olsun anneciginee....
totosunuda kaldirmicanki parmaklarindami sisko
Bidahaaaaa olmasnnnnnnn halsiz dusersn felaket cunku cok kotu o eksinin sana hic bir hayri olmaz
biseymi dedin
Yaa kizlar ciddi msnz şaka mi buuKarşim burası diyet grubu sen kilo almaya gelmişin. Bi üst kategoriye geçiceksin.
BU NE BİÇİM MENÜÜÜ. KATMER YEMİŞ BİR DE FULL YAĞ FULL
ÜSTÜNE UNLA ÇORBA
YETMEMİŞ MAKARNA SALATASI BİR DE UTANMADAN 1 KAŞIK YAZMIŞ biz biliriz o 1 kaşıkları!!!
kizz bir lokma yemiiss 1 kasik da makarna yemis ni vaa bunda kizmayin seloşaaKarşim burası diyet grubu sen kilo almaya gelmişin. Bi üst kategoriye geçiceksin.
BU NE BİÇİM MENÜÜÜ. KATMER YEMİŞ BİR DE FULL YAĞ FULL
ÜSTÜNE UNLA ÇORBA
YETMEMİŞ MAKARNA SALATASI BİR DE UTANMADAN 1 KAŞIK YAZMIŞ biz biliriz o 1 kaşıkları!!!
Gecmis olsun anneciginee....
totosunuda kaldirmicanki parmaklarindami sisko
Bidahaaaaa olmasnnnnnnn halsiz dusersn felaket cunku cok kotu o eksinin sana hic bir hayri olmaz
biseymi dedin
kizz bir lokma yemiiss 1 kasik da makarna yemis ni vaa bunda kizmayin seloşaa
kizz bir lokma yemiiss 1 kasik da makarna yemis ni vaa bunda kizmayin seloşaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?