Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy aman oylr olsun çatlak iyilsir insallah rabbim beterinden saklasin valla içim cız etti kadincagaz sürekli sakat mi acaba diye cok.şükür oyle degil mişs evlimisin peki

Gecmis olsun annene canim ama böyle kilo vermen sağliksiz oluryarin dengeli yiii

Yarın normal düzene geçeceğim canım klasik önceki günlerdeki gibi. Hafta sonu kendime geleyim. Güçsüz kalmak değil de hani midem başka bir boyuta geçti 2 gündü 3 bardak pirinç ile. Neyse diyete başlarken detoks yaptım diyip öyle kurtarmaya çalışayım kendimi.

Yersiniz inşallah -.-

3dilim yeseydin keske sahurda afiyet olsnnn ohh misirlarda yenmiss ohh yarasin

Gercekten miiama misafir umduğunu degil buldugunu yer
anladim hi
Misir yiceksen niye pide yidin tubiş al sana
sen kendine baak
Benim menüme bahsana partiş çok diyo

ayyy aman oylr olsun çatlak iyilsir insallah rabbim beterinden saklasin valla içim cız etti kadincagaz sürekli sakat mi acaba diye cok.şükür oyle degil mişs evlimisin peki

Yok canım evli değilim henüz inşallah 30'una evde kalmaya ramak kala şuanki 1.5 senelik sözlümle evleneceğim hemen.

Menüm
Sahur: 2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, biraz peynir, salatalik domates, iki lokma katmer( az yidimm)
İftar: 1 kase un çorbasi pirinçli, ciger, salata, cacık, 1 kaşik makarna salatasiafiyet ossun
Aha gizlar menüm

Gecmis olsun anneciginee....
ayyyy nerden buluyum simdi senin menuyu ne yedin kisaca bana sa soyleyiver ama sen ayarlarsin kendini partiş kıskaniyo seniii -
totosunuda kaldirmicanki parmaklarindami sisko
Mesajı yazarken dedim balım taşlayabilirsiniz çünkü gerçekten vaktim olmadı 3 tane daha insana bakmaya çalışınca tek başıma.
Bidahaaaaa olmasnnnnnnn halsiz dusersn felaket cunku cok kotu o eksinin sana hic bir hayri olmaz
Hihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biseymi dedin

acımasiz partıs geri döndü kaççıııınnnn

Aha gizlar menüm

Karşim burası diyet grubu sen kilo almaya gelmişin. Bi üst kategoriye geçiceksin.

BU NE BİÇİM MENÜÜÜ. KATMER YEMİŞ BİR DE FULL YAĞ FULL

ÜSTÜNE UNLA ÇORBA

YETMEMİŞ MAKARNA SALATASI BİR DE UTANMADAN 1 KAŞIK YAZMIŞ biz biliriz o 1 kaşıkları!!!

Yaa kizlar ciddi msnz şaka mi buu katmer diyorum iki parmak ancaydi o kadar da insaniz yani diyet yapan o kadar yer zaten., makarna bi dolu kaşik bile değildi... Çorbada sıvı bişey ne kadar un olabilir içinde ekmek yemedimkafayi yicem

kizz bir lokma yemiiss 1 kasik da makarna yemis ni vaa bunda kizmayin seloşaa

kizz bir lokma yemiiss 1 kasik da makarna yemis ni vaa bunda kizmayin seloşaa

Olsun parte ile ben onun iç sesiyiz. Biz her yediğinde onun beynini kemirelim ki ayy kızların çenesini hiç çekemem diyip bi daha yemesin. : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…