Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz sen kurusun bakma bana hrrsyden az az yerrsen hic bsy olmazzzzz
Diyet yaptigim döneme denk gelmedin kuzum sen yoksa ben ağizma pilav ekmek tatli pasta hiç bişey sürmezdim şimdi iki kilo vercem de ondan kasmiyorum gerçi burdaki kimse sıkı diyet yaptiğim döneme denk gelmedi ben 8. Takimda zayifladim sonra mezun oldum 55 kiloyla buranin kaptani yoğunluktan kaptanlik görevini devretmek istiyordu ben aldim kaptanligiiyiki de almişim sizleri tanidim burda da bi ara yine kilo alinca girdim listeye en fazla 2 ayda 53 oldum sonrasini biliyosun zaten

Biliyorm cnmm bende ayni sekil hele ben ilk ayimda gelmedm nasl ski yaptm yoksa okdr kg nasil verilcek sen amacina ulastn insallah bendeee ulasicm cnm

A
1 dilim ekmeğin kabuğunu yedim ekmek çok yiyor diye kızıyoruz diye kabuk yemeye başlamış canım benim ya YERİM SENİ YER YER. Fıstık gibi ol diye yapıyoruz bunu biliyorsun dimi :*
Ahahayok canım yaa valla bende ekmeğin hamur kısmını sevmeyenler denim önceden 2 dilimin kabuğunu yiyodum bugün 1 diliminkini yedim kıtır kıtır olan kısımları seviyorum ama tabi konuda yemesem tam süper olacakta işte bende zeytinyağlı yemekleri ekmek olmadan yiyemiyom midemi bulandırıyo

Ayy bende ekmeğin iç kismini yiyemem kabuğunu yerim iç kismini da güzelce çikariyorum kurutup robottan geçiriyorum az az köftelere koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…