- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.201
Olsun kiz yine de az yedinYook malesfya insallah pazara yaaa bi bitmediiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun kiz yine de az yedinYook malesfya insallah pazara yaaa bi bitmediiii
Bencillik etmeeee giBenim o sevdicek sadece ben ben bennnherkes sadece beni sevecek en çoh benii
![]()
norml evettt ben ramazan bitince eski duzene ulasifam cnku boyle gec yenilio vsOlsun kiz yine de az yedin
katmer yenmemi giii.nasil tohatlısin senn ne yagi kullaniyor annenAyy katmere bende dayanamıyorum ya
Annem yapmış 5-10 tane buzluğa attı
Labne sürünce çok güzel oluyo
Yemiom ben geçen çayın yanında vardı yimedimbildiğin yemedim
![]()
Eki Görüntüle 1845229tubi_klc kuzum örnek vermek gerekirse böyleyim netten aldim fotoyu benim değil hatta birascik belim daha ince olabiler
![]()
Şakaliyom gizBencillik etmeeee gi![]()
kizlar migrenim tuttu vallaha ayak bilekleri,diz ile bilek arasi en kalin yer,diz ve kalca arasi en kalin yer tek basen yani
Moonlii
ayak bileği: 26
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :37
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 59
Bugünkü menüm
Uyuya kalmışız o yüzden sahurda 1 dilim ekmekle peynir yedim ve bol su içtim
İftar şehriye çorbası taze fasulye salata yoğurt
Bugün 20 dk zumba ve biraz Leslie yaptım![]()
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Uyuya kalmışız o yüzden sahurda 1 dilim ekmekle peynir yedim ve bol su içtim
İftar şehriye çorbası taze fasulye salata yoğurt
Bugün 20 dk zumba ve biraz Leslie yaptım![]()
Kızz diyette olmasam bi tanesini tek başına gömerimkatmer yenmemi giii.nasil tohatlısin senn ne yagi kullaniyor annen
Olsun güzel gidiyorsun sorun yok. ^^A
Ahahayok canım yaa valla bende ekmeğin hamur kısmını sevmeyenler denim önceden 2 dilimin kabuğunu yiyodum bugün 1 diliminkini yedim kıtır kıtır olan kısımları seviyorum ama tabi konuda yemesem tam süper olacakta işte bende zeytinyağlı yemekleri ekmek olmadan yiyemiyom midemi bulandırıyo
![]()
Benim ayak bileğim kalın ya sinir oluyorumayak bileği: 20
diz ile bilek arasındaki en kalın yer :33
diz ile kalça arasındaki en kalın yer : 58
Not aldım sabah bel ve göbeği bi daha ölçeceğim ama bugüm öğlen mide doluydu çünküsü.Benim ayak bileğim kalın ya sinir oluyorum
Alt bacağımda kalın üst bacağımda pfff![]()
Kahve içiom pampa gel içekNot aldım sabah bel ve göbeği bi daha ölçeceğim ama bugüm öğlen mide doluydu çünküsü.
Kanki spor yapalım mıı
Kahve içiom pampa gel içek
sonra hemen yaparık![]()
Saol balım yap vala kendine getiriyor insanıAfiyet bal olsun canım. Canım çekti valla bende yapayım şekersiz vardı sanırım lapa diyetinde bi bakim de.
geçmis olsun canim ALLAH abnenin ve sizin yardimciniz olsunHiç sorma annem sakat evde ona bakmaya çalışıyorum, kardeşim bir yandan sürekli yemek istiyor ona yemek yapıyorum. Akşama da pat misafirler geldi onlara iftar hazırladım. Bak saat 21:40 şuanda kendime vakit ayırabilecek hale geldim -.-
bian benimde icim cizz ettiayyy aman oylr olsun çatlak iyilsir insallah rabbim beterinden saklasin valla içim cız etti kadincagaz sürekli sakat mi acaba diye cok.şükür oyle degil mişs evlimisin peki
ben sakincali bi durum goremiyorum canm 1 kasik ondan bi lokma ondan ola ilir tadinadami bakmicazYaa kizlar ciddi msnz şaka mi buukatmer diyorum iki parmak ancaydi o kadar da insaniz yani diyet yapan o kadar yer zaten., makarna bi dolu kaşik bile değildi... Çorbada sıvı bişey ne kadar un olabilir içinde ekmek yemedim
kafayi yicem
![]()