Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Belim 76 mis nasil
Ben gogsumn altini olcmustum ilk kgluyken uc dort verdigimde 84falan olcnustum gecenlerdede 79fln saniodm metreyle ve yanls yeri tabi bel oyuntumu degl
cok sevndm ama kac olmali 70mi 6larmi ofof
Çok iyi kiizz benimki 67 bak yine kendimi övdürttün bağa 6 larda çok zarif duruyor bel partikim senin zaten hedefde 6larda olur bence belin

Kizlar eve gelince tartildim hemen veeeeee 54.6 çiktim ne dedim size anamin tartisi en az 1 kilo fazla dedimmm inanmadiniz aşşaladiniz hor gördünüzrezil ittiniz bini ama sonuç cuma 56.6 miydi kilom neydi 2 kilo vermişim ni dedim size ben ramazan da çok rahat kilo veriyommmm

Kiz senin ölçülerine yorum yaptim yaaa beeenn çok iyi dedim yaa bi tek basen sanki geniş o kadar
Hahahahaha belime yorm yapmadnmi karistii olsunduu
oooooo demkki sen yazdklarindan bir kucuk minikkkk ufackk sey yiosun ondan hahahaah

Cohh gozel efern :)

Selam kızlar..
Bu sıcakta çarşıya gittim geldim..fenalık geçiriyodum az daha..pazartesi bi daha gidilecek..
Bugün annemdeyim iftara..şimdiden herkese iyi iftarlar..

Ne güzel canım maşallah

Hahahahaha belime yorm yapmadnmi karistii olsunduu
oooooo demkki sen yazdklarindan bir kucuk minikkkk ufackk sey yiosun ondan hahahaah

Cohh gozel efern :)
He kiz bas bas bağırıyomm az yiyom azz diye sahura kadar açliktan deliniyo midemsaol bebegumm

Eve geldim akşama yeşil fasulye yapicam cacikla yeriz bide çorba ohh misseşim isterse ona pilav yaparim

Pazar gününden beri ilk defa meyve yedim. 2 tane kırmızı erik. Allahım tadını unutmuşum nasıl enerji verdi.

Karatay kesinlikle meyve yemeyin diyor ondan yememeye çalışıyorum içinde meyve şekeri var diye. Ama 6 günde 1 kerecikte 2 erik ile kendimi ödüllendireyim birşey olmaz değil mi kızlar (-.-)

Ben kararinda meyveden zarar gelmez diye düşünüyorum ama ben herşeyden yiyorum belli bi diyet yapmıyorum belki o yuzden böyle düşünüyorumafiyet olsun canim

Eşim pazardan gecikince menüm değisti fasulye yetişmicek o yüzden hemen tavuk yaptim pattislipilav ve yayla çorbasi ohh bide salata

Ben kararinda meyveden zarar gelmez diye düşünüyorum ama ben herşeyden yiyorum belli bi diyet yapmıyorum belki o yuzden böyle düşünüyorumafiyet olsun canim

55'lere düşsem bende öyle yapacağım canım her şeyden azar azar. Şimdi yaz geliyor temmuzda inşallah deniz kenarında olacağım bayram zamanı yani. Hedefe de yazdım zaten 53 kilo diye ama 59.4'den yetişir miyim bilmiyorum 6.4 kilo vermem lazım 3.5 haftada

Kasma kendini canim ne kadar giderse kâr 55 de olsan iyi olur zaten fazla kilon yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…