- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.521
Partişimm ne yaptin akşamaHee ben anladi seni
Eşim pazardan gecikince menüm değisti fasulye yetişmicek o yüzden hemen tavuk yaptim pattislipilav ve yayla çorbasi ohh bide salata
Canim ben bu ara boşladim sporu yoksa 1 sene düzenli egzersizler yaptim 1 saatlik yada hizli sporlar yaptim jillian, p90x, insanty max30 yaptim ama hepsinde de sakatlandim şuan el ve ayak bileklerim en ufak zorlamada inciliyor o yüzden malesef artik sadece hafif egzersizler yapabiliyorum bileklerimi zorlamadan yoksa çok severim hoplamali ziplamali sporlar şinavlar ama bileklerim güçsüz galiba izin vermiyor yapmama hemen ağriyor hemde 1 hafta 10 gün gecmiyorAfiyet olsun canım bu arada sen kilo verirken sporla mı verdin? 4 beden incelmişsin resmen. Ben sakatlıktan yeni çıktım biliyorsun sol ayağımı çok aktif kullanamıyorum. Sabahları kalkınca üstüne basamıyorum mesela çok ağrı yapıyor. Koşmak falan hayal şuanda benim için hızlı bile yürüyemiyorum.Bugün sabah bende yattığım yerden mide ve bacak hareketleri yapmaya başladım.
Bi guru ehmek var bacım daş pisirdimPartişimm ne yaptin akşama
Get surdan sen ne anlan spordanCanim ben bu ara boşladim sporu yoksa 1 sene düzenli egzersizler yaptim 1 saatlik yada hizli sporlar yaptim jillian, p90x, insanty max30 yaptim ama hepsinde de sakatlandim şuan el ve ayak bileklerim en ufak zorlamada inciliyor o yüzden malesef artik sadece hafif egzersizler yapabiliyorum bileklerimi zorlamadan yoksa çok severim hoplamali ziplamali sporlar şinavlar ama bileklerim güçsüz galiba izin vermiyor yapmama hemen ağriyor hemde 1 hafta 10 gün gecmiyor
Bi guru ehmek var bacım daş pisirdim
Suss asil sen anlanG
Get surdan sen ne anlan spordan
Suss asil sen anlanspor haggında her bir bilgim varıdır menim bu fiziği adam itmek golay değallllldi sen biliyon
Yooohh o mazide kaldi bugun baskaaa tabikuuuuuDünküleri yicen de ondan dimiyon demii
Men azarbeycandan gelmişem
Oldu mu gı
Bağa ne vuruyonŞaha gız şahaaa ben ne zamn verexem pehi aclihdan ölüyom
Bana boyle demionBağa ne vuruyonaz yi ver ama sen emziriyon ikroşuma yazik anasi
Oldu muOldu mu gı
Kiz seninki yemek yiyo apla oldu seninkiiBana boyle demion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?