Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşim pazardan gecikince menüm değisti fasulye yetişmicek o yüzden hemen tavuk yaptim pattislipilav ve yayla çorbasi ohh bide salata

Afiyet olsun canım bu arada sen kilo verirken sporla mı verdin? 4 beden incelmişsin resmen. Ben sakatlıktan yeni çıktım biliyorsun sol ayağımı çok aktif kullanamıyorum. Sabahları kalkınca üstüne basamıyorum mesela çok ağrı yapıyor. Koşmak falan hayal şuanda benim için hızlı bile yürüyemiyorum. Bugün sabah bende yattığım yerden mide ve bacak hareketleri yapmaya başladım.

Canim ben bu ara boşladim sporu yoksa 1 sene düzenli egzersizler yaptim 1 saatlik yada hizli sporlar yaptim jillian, p90x, insanty max30 yaptim ama hepsinde de sakatlandim şuan el ve ayak bileklerim en ufak zorlamada inciliyor o yüzden malesef artik sadece hafif egzersizler yapabiliyorum bileklerimi zorlamadan yoksa çok severim hoplamali ziplamali sporlar şinavlar ama bileklerim güçsüz galiba izin vermiyor yapmama hemen ağriyor hemde 1 hafta 10 gün gecmiyor

G
Get surdan sen ne anlan spordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…