- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.021
hmmm cnm olculerin cok iyi sende kurusun ozamann bide benim soyledigim yerlerden olç bakalim kalcayi en siskin yerden olcmelisin poponun en siskin oldugu yerden mezurayi yere paralel tutmalisin,bel en ince yerden ölçülmeli basende popnun tam bittigi yerdir canm eger olculerin boyleyse harikasin kizzzzzzzzz aramizda 8 kilo olmasina ragmen mukemml bisey buZor bela buldm ölcülerini ya etiket yapmissin bidirim gelmemis
Bnm bel 77
göbek 88
Bilekle diz arasi en kalin yer 36
Diz ile kalca arasi en kalin yer 54
Kalca 97
Basen 92 umarim dogru almisimdr netten baktm
Gecmis olsun gonşuuuKizlar benimde ortancayine dis doktoruna götürdüm.dişini çektiler. Kan görmeye hiç dayanamam tansiyonum düşer. Eve geldim koltukta uzaniyom içim fena oldu
Masallah kizzzBenim böcekler dünde oruç tuttular
İki gün iyi dayandilar valla ben bile şaşırdım
şoklardayimmmmmm
Övmenin böylesiiiburdanda vuğğmuşlarrr yaaaaa napimm güzelimmmne alakaaa
biri foto mu didiiii
Keyfin kahyasi meneemmmmmmmgeldigimm gibi giderimmm kizimi doyurcam ven sonra yinek muhabbeti genedennn genedennn caaanımmmm benimm keyfim kahyamm isterse bi ugrarim geneee hihhhhh
Ohh ne iyi etmisinGezdim tozdum don aldım
Yapistirrr bi 5lik dahaallah canini almasin kizz
bek azimliyimdir bacimcocuh cikti kilolar galdi hee napak tabiside sende yapacahsin bu dieti incecik olacuh
Çorbami yaptim bek guzel duriyi
Zaten olsaydi ben cok sasiricaktimÇorbami yaptim bek guzel duriyicanim cekiyoooo kizim tadim yapti onay alindi bek guzel hamaratim essahdan
Bende ösledim fit argadasımmmOhh ne iyi etmisinmiiigiiiiiii osledim gii
HeryeriniiiiiiNeremi neremi
Napacahh aaşammm
Gardaşimmm diyesim geldiBende ösledim fit argadasımmm
Heryeriniiiiii
Zaten olsaydi ben cok sasiricaktim
Allah neşeni daim etsin tatlımGardaşimmm diyesim geldiargadaşimm miigiiiişiiimm benim
Bende ösledim fit argadasımmm
Heryeriniiiiii
kizzz yaoistir dicektim costur yazinca buda oldu kalsin madem didimmmYapistirrr bi 5lik dahaallah canini almasin kizz
bek azimliyimdir bacimcocuh cikti kilolar galdi hee napak tabiside sende yapacahsin bu dieti incecik olacuh
Hmm anladım balım pattis zorluyo bağırsakları tamam şortlu koy bende şortlu koymuştum zatenAhaha tamam kankim dünden beri kabızım bi tuvalete çıkayım. Tayt bulamadım da şortla çekeceğim göbekimi bacaklarımı görürsün oradan. Kabızlık çok fena adaçayı soğan suyu ne varsa içiyorum valla.
burdayim gıı kizi doyurdm yatirdim patitisleri soydum firina atcammm 10 kala...vallahi bnde ozluyorum aklim sizde ama tatsiz olaylar vardi bizim 2 gundr onlarlan ugrasiom valla gozlerim şis hala bakmayin gir gir yaptimaGecmis olsun gonşuuu
Masallah kizzz
niye gizz aaa aaa duyanda her firsatta gendimi övüyom sanacak töbee
Övmenin böylesiiisupersin kankiisss
Keyfin kahyasi meneemmmmmmmaaşaminan gel ôzlüyoh herhall
ikinizin diyet yapmasi beni cikdirtiiii yeterince zayifsinz benceeeeHmm anladım balım pattis zorluyo bağırsakları tamam şortlu koy bende şortlu koymuştum zaten
Merakla bekliyorum etüketle beni
Ayy hic demiyim yakaçmış gogsun gizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?