Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zor bela buldm ölcülerini ya etiket yapmissin bidirim gelmemis
Bnm bel 77
göbek 88
Bilekle diz arasi en kalin yer 36
Diz ile kalca arasi en kalin yer 54
Kalca 97
Basen 92 umarim dogru almisimdr netten baktm
hmmm cnm olculerin cok iyi sende kurusun ozamann bide benim soyledigim yerlerden olç bakalim kalcayi en siskin yerden olcmelisin poponun en siskin oldugu yerden mezurayi yere paralel tutmalisin,bel en ince yerden ölçülmeli basende popnun tam bittigi yerdir canm eger olculerin boyleyse harikasin kizzzzzzzzz aramizda 8 kilo olmasina ragmen mukemml bisey bu

Kizlar benimde ortancayine dis doktoruna götürdüm.dişini çektiler. Kan görmeye hiç dayanamam tansiyonum düşer. Eve geldim koltukta uzaniyom içim fena oldu
Gecmis olsun gonşuuu
Benim böcekler dünde oruç tuttular
İki gün iyi dayandilar valla ben bile şaşırdım
Masallah kizzz
şoklardayimmmmmm
niye gizz aaa aaa duyanda her firsatta gendimi övüyom sanacak töbee
burdanda vuğğmuşlarrr yaaaaa napimm güzelimmmne alakaaa
Övmenin böylesiii supersin kankiisss
biri foto mu didiiii

geldigimm gibi giderimmm kizimi doyurcam ven sonra yinek muhabbeti genedennn genedennn caaanımmmm benimm keyfim kahyamm isterse bi ugrarim geneee hihhhhh
Keyfin kahyasi meneemmmmmmm aaşaminan gel ôzlüyoh herhall

Bende ösledim fit argadasımmm

Heryeriniiiiii

Ahaha tamam kankim dünden beri kabızım bi tuvalete çıkayım. Tayt bulamadım da şortla çekeceğim göbekimi bacaklarımı görürsün oradan. Kabızlık çok fena adaçayı soğan suyu ne varsa içiyorum valla.

Hmm anladım balım pattis zorluyo bağırsakları tamam şortlu koy bende şortlu koymuştum zaten
Merakla bekliyorum etüketle beni

Gecmis olsun gonşuuu

Masallah kizzz

niye gizz aaa aaa duyanda her firsatta gendimi övüyom sanacak töbee

Övmenin böylesiii supersin kankiisss

Keyfin kahyasi meneemmmmmmm aaşaminan gel ôzlüyoh herhall
burdayim gıı kizi doyurdm yatirdim patitisleri soydum firina atcammm 10 kala...vallahi bnde ozluyorum aklim sizde ama tatsiz olaylar vardi bizim 2 gundr onlarlan ugrasiom valla gozlerim şis hala bakmayin gir gir yaptima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…