Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm: sabah: peynir, domates, 2 dilim ekmek, şekersiz çay, 5 zeytin
öğle: salata balık şalgam suyu
akşam: şekersiz osmanlı kahvesi
ara: çay, 2 hurma
2 saat yürüyüş

5'te 5 diyeti ikinci gün:

Sabah:
2 domates 1 salatalık 2 yeşil biber 1 kırmızı biber ve kıvırcık

Akşam:

1 domates 1 salatalık 1 kırmızı biber ve kıvırcık

Ek içecekler:

Su, adaçayı, gecede kabızlık için ceviz suyu ve soğan suyu içeceğim

Kızlar basur problemi yaşayan var mı? Yaşayanlar varsa çözüm için ne kullandılar.. Ceviz attım 1 bardağa 10-12 saat sonra o suyu içecekmişim iyi geliyormuş. Bir de pinkinin soğan suyunu yapıyorum dün iyi gelmişti şimdi tekrar hazırlayacağım.

Diyetimi bozmadan sıvı şeklinde alabileceğim birşey olması lazım. Zeytinyağı iyi gelir de diyette yağ yok işte. :/

Ayy basur nefret birsey bende bayaa ileri derecede var yani gitsem kesin ameliyat diyecek doktorda gtmiyorum işte ben yemeklerden 15 dk önce dereotu çiğniyodm bi ara iyi geliyodu sanki suan da biraktm gene coşmuş durumda basurum

Ben yaşıyorum onu ya çoğu zaman
Aç karnına kayısı incir mi yemedim, kahvaltıda 15-20 acı biber turşusu mu yemedim, hoşaf mı yemedim, keten tohumu mu yemedim, aç karnına zeytinyağı bile içtim bağırsaklarımın dediği oluyor bende hiçbir şey işe yaramıyor.

Mahvediyor insanı bugün hiç tuvaletimi yapamadım. Şimdi baktım sarı kantaron yağını önermişler. Makat bölgesine uygulayın yara iyileştirici özelliği sayesinde iyileştiriyor diye. Sabah yumuşasın diye vazelin sürdüm ve hiç de tuvalete gidip zorlamadım bugün gerekirse kendimi tutup yarın tuvalete çıkmayı deneyeceğim. O arada kantaron yağı iyi gelir belki. :/

Ayy basur nefret birsey bende bayaa ileri derecede var yani gitsem kesin ameliyat diyecek doktorda gtmiyorum işte ben yemeklerden 15 dk önce dereotu çiğniyodm bi ara iyi geliyodu sanki suan da biraktm gene coşmuş durumda basurum
bana dogumlardam sonra olur procto gynevol diye bi krem var cok iyi geliyor EceZ

kizlar egee basurunuz yediklerinize dikkat ettiginiz ve bol su ictihiniz halde devam ediyorsa muhtemelen psikolojik oluyir yada mevsimsel

Duphalac diye bir surup var onu al ic mutlaka canım

Napacahh aaşammm Ni var ki aaşammmm

Liifen kıskanmiyalimm
ne diyecegimi bilimedim
burdayim gıı kizi doyurdm yatirdim patitisleri soydum firina atcammm 10 kala...vallahi bnde ozluyorum aklim sizde ama tatsiz olaylar vardi bizim 2 gundr onlarlan ugrasiom valla gozlerim şis hala bakmayin gir gir yaptima
Neee nasilllll
Kiz o kadar da ince sayilmam
Yaaaa kiz bacagnnnn kacmissss gorminmi daha dogrusu basen
ahahahhahahhah ahanda bennnn vallahada bennnnn ama ben fıstıkımmm abimm bile oyle dii seni geri alak sonra yine veririkk bedavaya vermisik bıstık gibii kizii diiiiiii
Hahahahahahahahaha
Benim göbekte 87 çıktı belim 73
gobek deliginden olculuyo dimi ya benm 83 oliydi nerden diyin hele yanlus olmasn

Menümmm
Sahur: 2 yumurta maydanoz yesil sogan peynir ve az sütle omlet, salatalik domates, peynir, 3 yeşil 3 siyah zeytin, yesil çay ve iki üç parça karpuz
İftar: 1 kase terbiyeli tavuk çorbası, yarım tabak yeşil fasulye, yogurt, salata
Vee azcik kraker ve yarım çokoprens oruçken bek canim çektiii de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…