- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.981
Yok kiz şaka yapiyom zati biraz kalin olunca zayifken derli toplu duruyo bek güzelim anliycanHyr basenin cok gyzl cnm emn ol biraz daha kurursa begenmem zati
Ay bencedeeeeee yaaaaa giciklaaaBundan sonra yaaveriz sen beni ben seni övecemyettiler gayri en az 3 kişi kayipta müge anliya çihacam az galdi
meme tabii onun adi meme.. gogus mu dicektm memeeeHaklisin giii memesi şişeeeee
Ben gidiyorumYok kiz şaka yapiyom zati biraz kalin olunca zayifken derli toplu duruyo bek güzelim anliycanbah yine kendimi övdürttün belim 67 cm söylemiş miydim
Bu hadar savunma beklemiyodum avukat hanimAy bencedeeeeee yaaaaa giciklaaamugeeeeee bulurr bunlari yimeh yerken
meme tabii onun adi meme.. gogus mu dicektm memeeedoktor bilene meme dio tmm nyse cok savundm
Neriye giiiiBen gidiyorum
HHA @moon8187 a dondurma alcam ben zatenBu hadar savunma beklemiyodum avukat hanimsakin ollun liifenn moonu dondurma yerken bulur bence
sogudum sendenNeriye giiii
Ni dedinnsogudum senden
Susss aksam.olsada yisek :)Ni dedinnnasil sogarsin menim gibim datli bir bağyaandan
Datli miSusss aksam.olsada yisek :)
Evet bnm üst genis malesfpartenin baseni seninkinden fazla seninde göbek fazlaa
kaçmış gogsun gizz@ParteMoralll canm benim alt ince üst kalin ya pantolon dün yeni bi denedm 38 ney olmaya baslamis gali ama üstüm skintili senin göğüs kac ? Bnm göğüs ölçümü duysanolursun
Çok şükür burası serin yağmur yağıyor. Rabbim yardımcımız oluyo vallaaman allahim bu ne sicaktir yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?