Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada göğüs kürü uygulayarak kilo vermeme rağmen göğüs ölçümü koruyorum. Halen 93 bakalım inşallah zayıfladıkça küçülmez. :işsiz:

ooo masallah size kizlarrr 4 bacimisimiz ne guzell yaaaa anamm banada dogurmamis 2 tane baciii daha cok kızıyorum benim 3 tane kizim.varr 3 bacilae onlardaaa SekerPancarii SekerPancarii @pinkibal
5 kiz bir erkek var bizde kardes çok tubiş:dondurma: ama gerçekten çok guzel kalabalik aile olmak:KK200: Allah bagislasin senin kizceleri de:KK19:

Aynen balım bel incelir ondan yana sıkıntım yok. Belim hep inceydi zaten zayıfken. Tek olay bacaklarım işte dedim ya benim tüm kilo bacak ve alt bacakta. 55'e düşünce tekrar çekerim o zaman yine bakarız. *-*
Bacakların benimkine benziyo canım aynen bacaklar zor inceliyo :KK51:

Sorun yok ya ben utanmam dursun orda. :KK70: Yiyip yiyip şişerken utanmadım da şimdi tombik bacaklarımı alıntıladı diye mi utanıcam kız :KK70:
Ne kadar da fotolarını kaldırmayan bi üye :cool:
Vala bizde bi takıntı var illa kaldırcaz tanıdık neyim görür diye :KK53: Koyuoz resmi 50 saniye sonra kaldırıoz gören görür göremeyen için de bi 30 saniye daha koyarız çabuk baaaaaak diye sonra himencik kaldırırız :KK70:
:KK70:

Ne kadar da fotolarını kaldırmayan bi üye :cool:
Vala bizde bi takıntı var illa kaldırcaz tanıdık neyim görür diye :KK53: Koyuoz resmi 50 saniye sonra kaldırıoz gören görür göremeyen için de bi 30 saniye daha koyarız çabuk baaaaaak diye sonra himencik kaldırırız :KK70:
:KK70:

Benim dursun sorun yok İBRET olsun herkese. :skandal:YERSENİZ böyle şişersiniz diye. Görün İBRET alın İBRETT :işsiz::işsiz:

Zaten minyon tipliyim bir de kilo alınca iyice baykuş gibi geziniyorum tıknaz tıfıl böyle :işsiz:

Daha önce koymuştum ya heç bi değüşüklük yok hala :rapci:

Kanki biraz şekeri unu azalt da vermeye başla artıkın sende. Günde 100 200 gide gide veriyoruz işte bizde. Her gün aynı olmuyor ama azalması bile güzel 5 Temmuza 53 kilo olurum dedim ama biraz fazla attım sanırım -.-

Zaten minyon tipliyim bir de kilo alınca iyice baykuş gibi geziniyorum tıknaz tıfıl böyle :işsiz:
Kız sus taşlıcaklar seni şimdi gayet iyisin bence
Ben napam erimio gitmio 2 haftadır sabitim yerimde sayıom :işsiz::işsiz:

Back
X