- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yanlış anlama ama fazla ayrıntılara girmesenBende 1 günlük çalışmalarımdan sonra bugün çıkmayı başardım.
Dün resmen operasyon uyguladım kendime. Dışkısını yumuşatmak ve rahatlamak isteyen kızlara bitkisel çözümlerimi sunayım.
İşte Operasyon: The Kabız'ın tarifi
1 bardak suya ceviz içi atarak en az 9 saat bekletip suyunu içiyorsunuz.
Adaçayı içiyorsunuz. 1 bardak içtim toplamda.
Soğan suyu içiyorsunuz ben 2 gece peşpeşe 2 bardak içtim toplamda.
En son da soğan suyu kaynatırken içine 1 paket kirazlı yada kayısılı lipton form çay atıyorsunuz. (İçinde rezene ve sinameki var dışkıyı yumuşatıyor. Üstüne de 1 tatlı kaşığı kekik atıyorsunuz.
Bol su içiyorsunuz ve uyuyorsunuz. Ertesi günse basur probleminiz varsa bile yumuşamış olan dışkının tamamı bağırsaklarınızdan uçuuup gidiyor.
Bu arada makat bölgesine vazelin ve sarı kantaron yağı sürmekte işe yarıyor. Dokuları onarıyor.
WC çıkmış ve dünyalar kadar rahatlamış olmama rağmen yine de soğan suyuna, ceviz suyuna ve vazelin ile kantarona devam edeceğim basurum dinene kadar.![]()
Canım yanlış anlama ama fazla ayrıntılara girmesen.biliyorum bu bir sağlık sorunu ama ramazan ramazan hiç çekilmiyor valla içim kalkıyor resmen
![]()
Sıcak pide mi yicen gonşu aksamaOhh sende kolaya iyce aliştinhergün keyfaltu
ayy benimde canim kahvalti istiyo bugün eşim dini sohbete gidecek gece gelirken sicak pide alıyım kahvalti yapalim diyo
tamam didim
süper oluuğ didim
![]()
Bencede![]()
Canım yanlış anlama ama fazla ayrıntılara girmesen.biliyorum bu bir sağlık sorunu ama ramazan ramazan hiç çekilmiyor valla içim kalkıyor resmen
![]()
Aksam degal daha beter gece sahurdaSıcak pide mi yicen gonşu aksama
He gis ne zamandir canim cekiyi şöyle güzel bi kahvaltı yapiyimAyy valla hic kolaydan degl ben yemek yapmakta hiiiiic usenmem bayilirimm valla esime diuorm sunu yapm bnu yapim cok yiemio hem kahvalti daha hafif diyo neydeeem ben.. ben herseyi yrimmm.. kahvalti yiine kizartma fln olr tavk yda et de eklerim birsuru cesit tamam yetr..
Pideeeee bide pfff
Benden kiskandn dmeeee
Ohhhh yarasinAksam degal daha beter gece sahurdaavuc ici kadar yirim gizz
![]()
Valla benimde canımı cektirdiniz.He gis ne zamandir canim cekiyi şöyle güzel bi kahvaltı yapiyim![]()
Giskanion beni en guzeli kahvalti gibiiiii kizartmalar flnnnHe gis ne zamandir canim cekiyi şöyle güzel bi kahvaltı yapiyim![]()
Ohhhhhhhh hamaratimBen evi toparladim kuzu moonhatta devam etcem daha temizlige
![]()
Ben iyiiii kizlaa ugrasiomSen napin giznasil gidiyo oruc
![]()
sende yap bacim cok guzel.oliyyValla benimde canımı cektirdiniz.![]()
Şimdi yaz canim izlemeye aliyim seni@SekerPancari71 Fıstığım sana özel mesaj atılmıyor nasıl yapabiliriz -.-
Yohh gi kizartma yapmam kiymali yumurta yapcam bide kahvaltılıklarr çay oohhhGiskanion beni en guzeli kahvalti gibiiiii kizartmalar flnnn
Şimdi yaz canim izlemeye aliyim seni
Tuvalete kaktiydim kalkmiskene yaziyim dedimseeen bu saatte nasil uyandiinn
Bende 1 günlük çalışmalarımdan sonra bugün çıkmayı başardım.
Dün resmen operasyon uyguladım kendime. Dışkısını yumuşatmak ve rahatlamak isteyen kızlara bitkisel çözümlerimi sunayım.
İşte Operasyon: The Kabız'ın tarifi
1 bardak suya ceviz içi atarak en az 9 saat bekletip suyunu içiyorsunuz.
Adaçayı içiyorsunuz. 1 bardak içtim toplamda.
Soğan suyu içiyorsunuz ben 2 gece peşpeşe 2 bardak içtim toplamda.
En son da soğan suyu kaynatırken içine 1 paket kirazlı yada kayısılı lipton form çay atıyorsunuz. (İçinde rezene ve sinameki var dışkıyı yumuşatıyor. Üstüne de 1 tatlı kaşığı kekik atıyorsunuz.
Bol su içiyorsunuz ve uyuyorsunuz. Ertesi günse basur probleminiz varsa bile yumuşamış olan dışkının tamamı bağırsaklarınızdan uçuuup gidiyor.
Bu arada makat bölgesine vazelin ve sarı kantaron yağı sürmekte işe yarıyor. Dokuları onarıyor.
WC çıkmış ve dünyalar kadar rahatlamış olmama rağmen yine de soğan suyuna, ceviz suyuna ve vazelin ile kantarona devam edeceğim basurum dinene kadar.![]()