- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.301
Bu arada göğüs kürü uygulayarak kilo vermeme rağmen göğüs ölçümü koruyorum. Halen 93 bakalım inşallah zayıfladıkça küçülmez. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 kiz bir erkek var bizde kardes çok tubişooo masallah size kizlarrr 4 bacimisimiz ne guzell yaaaa anamm banada dogurmamis 2 tane baciii daha cok kızıyorum benim 3 tane kizim.varr 3 bacilae onlardaaaSekerPancarii @pinkibal
Bacakların benimkine benziyo canım aynen bacaklar zor inceliyoAynen balım bel incelir ondan yana sıkıntım yok. Belim hep inceydi zaten zayıfken. Tek olay bacaklarım işte dedim ya benim tüm kilo bacak ve alt bacakta. 55'e düşünce tekrar çekerim o zaman yine bakarız. *-*
Kız niye alıntıladın resimleruuuuhala zayiflamaya calisiyorsunuz beni deli ediyonuzz
![]()
kizz çırpı bacakmi olacaksnizz yiteerrrrBacakların benimkine benziyo canım aynen bacaklar zor inceliyo![]()
ayyy pardon hic unuttum ben onu hemem sildim bak bakimm gitmismiiKız niye alıntıladın resimleruuuu![]()
Adresi veriom gel bak ince mi kalın mıkizz çırpı bacakmi olacaksnizz yiteerrrr![]()
Gitmiş gitmişayyy pardon hic unuttum ben onu hemem sildim bak bakimm gitmismii
Kız niye alıntıladın resimleruuuu![]()
Bacakların benimkine benziyo canım aynen bacaklar zor inceliyo![]()
kizz çırpı bacakmi olacaksnizz yiteerrrr![]()
Ne kadar da fotolarını kaldırmayan bi üyeSorun yok ya ben utanmam dursun orda.Yiyip yiyip şişerken utanmadım da şimdi tombik bacaklarımı alıntıladı diye mi utanıcam kız
![]()
Adresi veriom gel bak ince mi kalın mı
Hep internetin oyunu bunlağğ![]()
Ne kadar da fotolarını kaldırmayan bi üye
Vala bizde bi takıntı var illa kaldırcaz tanıdık neyim görür diyeKoyuoz resmi 50 saniye sonra kaldırıoz gören görür göremeyen için de bi 30 saniye daha koyarız çabuk baaaaaak diye sonra himencik kaldırırız
![]()
Daha önce koymuştum ya heç bi değüşüklük yok halaMeggie bize bacak gösterrr![]()
Daha önce koymuştum ya heç bi değüşüklük yok hala![]()
Kız sus taşlıcaklar seni şimdi gayet iyisin benceZaten minyon tipliyim bir de kilo alınca iyice baykuş gibi geziniyorum tıknaz tıfıl böyle![]()