- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.621
Saol marlincim evet cok zordur
çeşmeden hic icemiyormusunuz aritma taktirmayi düşündün mü hicHaaadünden sekersiz hoşafim da var onu da içegim ben 2 litre olur o su
Bende cokk sevindim canim saolHadi gözünüz aydın canım..çok sevindim .
Ayy eşimde bende bayildik valla giihele kızım anne mütüş olmuş mütüş diyo verem mi tarif: 5 bardak unu az kavur koyulaşmasin ama sonra 2 su bardağı pudra şekeri koy karistir bu arada 250gr margarin erit sonra unlu sekerli karışımı ele bi kaba ve eriyen yaği dök yogur islak kum gibi bi kivami oluyo sonra borcami kati yag ile yağla helvayi dök iyce bastır dümdüz yap sonra çikilata erit üstüne gezdir
Ayy çeşme suyu gitmiyo boğazimdan resmen bizim cesmelerdeki su iyi degil kiz bi tek çay demleye yemege o kadarçeşmeden hic icemiyormusunuz aritma taktirmayi düşündün mü hic
Teşekkür ederim canımm..sarrafcim harika canimmmm
Afiyet olsun sarrafcim harikaMenümü yazayım..
Sahur: bir but, yarım tavuk göğsü
İftar: bir but, bir tavuk göğsü..
Bol suyumu içtim birazdan yeşil çayımı içicem..
canim ben ramazanda dikkat edemesim valla tatli tuzlu dondurma herbisey yiyomm +1 im suanda ama takmiyorum orucluyuz ve abarti bir fazlaligimiz yok..bende regl oldugum hafta 5te5 yapmayi dusunuyorum kizlarin sonuclarina görr istersen beraber yaparik olur mu denk gelirseKizlar ben sıkıldım. Bütün gün ac kalıyorum. Akşam yemeklere kedinin ciğere baktığı gibi bakiyom valla. Ramazanda olur mu yaaa.Ben buhafta mezun olmak istiyom.ramazanda kilomu korumak bayramdan sonrada şu 5 te 5 diyetini yapıp bitirmek istiyorum bu işi valla çok yoruldum
biz cesmeden içiyoruz cok şükür sularimiz güzel bence artırmayı düşün 2 3 yil hazır suya verdigin paraya ömür boyu kurtulursun yemegine de kullan cayina daAyy çeşme suyu gitmiyo boğazimdan resmen bizim cesmelerdeki su iyi degil kiz bi tek çay demleye yemege o kadararitma da hiç düşünmedik valla olabiler aslinda
cok azimli gördüm senuiiiMenümü yazayım..
Sahur: bir but, yarım tavuk göğsü
İftar: bir but, bir tavuk göğsü..
Bol suyumu içtim birazdan yeşil çayımı içicem..
bence az bile yemisin canm az sonra benim yediklerimi bi duysannSahur yok
Iftar
Bir firinda kizarmis baget
4catal peynirli omlet
Yulafciklarim(3kasik krsm)
Iki cog kofte
Bir misir ortboy
kaptan kendi ne etsinn kelin ilaci olsa basina süğmezmiiiayyy noluuor kizlaarr herkes yimeye karar verdii kaptaaannn yetişsşMoonlii
Sağol canım..bu sefer böyleecok azimli gördüm senuiii
heee aciklayabilersen tabii kurusun zati ideal kilondasin demmiii zatii belinde 67 demiiiiŞeyyy bennnnaçiklayabilerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?