Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim ben ramazanda dikkat edemesim valla tatli tuzlu dondurma herbisey yiyomm +1 im suanda ama takmiyorum orucluyuz ve abarti bir fazlaligimiz yok..bende regl oldugum hafta 5te5 yapmayi dusunuyorum kizlarin sonuclarina görr istersen beraber yaparik olur mu denk gelirse

Ayy çeşme suyu gitmiyo boğazimdan resmen bizim cesmelerdeki su iyi degil kiz bi tek çay demleye yemege o kadararitma da hiç düşünmedik valla olabiler aslinda
biz cesmeden içiyoruz cok şükür sularimiz güzel bence artırmayı düşün 2 3 yil hazır suya verdigin paraya ömür boyu kurtulursun yemegine de kullan cayina da

bende yaZAYIM menumu
sahur 7 8 kiraz yarim seftali 2 kuru kayısı 3 ceviz 1 tatli kasigi bal 3 kasik yogurtla yaptığım karisimi yedim 1 tanede haslanmis yumurta baska biseu yok
iftar bikac parca börek bir kase semizotlu cacik 1 kase komposto bu kaa aha az once de yarimcik misir yidim partis mıdır didi canim mısır istedi

bugün sahurda yine o karisimdan yapicam kiraz yerine kirmizi erik dograrimm bol ceviz ayy 10.gündür sahurda böyle hafif beslenseudom demekko 7 yi görürdüm ahhhh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…