Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyyy yaziommmm fenaliklarlannnnnn
2 ince dilim tb ekmwgi
bikac dilim peynir 3 zeytin 3 salam
1 karniyarik (kizarmis patlican ile yapilms)
3 kasik pilav
4 bardak cay
1 kare trileçe

bence az bile yemisin canm az sonra benim yediklerimi bi duysann
Kiskanc sekeroancati cooh dedi banaa
Afiyet olsn cnmm boreginde zaten bugday boyle devaaam
ayyyy yaziommmm fenaliklarlannnnnn
2 ince dilim tb ekmwgi
bikac dilim peynir 3 zeytin 3 salam
1 karniyarik (kizarmis patlican ile yapilms)
3 kasik pilav
4 bardak cay
1 kare trileçe

60ı korusam yine iyi bana cunku esimde yemk iatio iftarda bende yemesem olmuo yapamm yani zaten orucum sahurda yapmiokk siziiii ilgilendirebilemezzzzz

Sahur, 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates salatalik. Bir kaç ceviz badem, bir kase yoğurt
İftar, bir kase tavuklu şehriye çorbası , salata, bir kase şekersiz kayısı hoşafı, iki lokma pide vee iki tane baklava

Hoşaf kadar güzel bir şey var mı arkadaşlar dünyada?

2 gündür kabız olan insanı yumuşacık tuvalete çıkartan hoşaftan DAHA GÜZEL NE OLABİLİR BU DÜNYADA??

bence bi tek tirelece bozuo isiiiii sahurda yapmiom bennnn ohh yidimmmm yicemmm
Afiyet olsn baby
60ı korusam yine iyi bana cunku esimde yemk iatio iftarda bende yemesem olmuo yapamm yani zaten orucum sahurda yapmiokk siziiii ilgilendirebilemezzzzz
Hahaha beni ilgilendrmesn mi yani kankii
tamamm ilgilendirebilebilerrrrrrrr

Sahur, 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates salatalik. Bir kaç ceviz badem, bir kase yoğurt
İftar, bir kase tavuklu şehriye çorbası , salata, bir kase şekersiz kayısı hoşafı, iki lokma pide vee iki tane baklava
Neeee
gizzzzzz booogg muhabbeti duyunca icim cikiiiiii
ayy zaten o kabiz muhabbeti bi bitmedi

Sahur: 1 nescafe, yarım dilim diyet kak
İftar: bi küçük kase kısır, 4 yaprak marul, bi çorba kasesi çorba yoğurtlu çorba
sonra iki erik bi armut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…