- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #152.641
oğğdaaaa işteee
Kiskanc sekeroancati cooh dedi banaabence az bile yemisin canm az sonra benim yediklerimi bi duysann
Afiyet olsn cnmm boreginde zaten bugday boyle devaaambende yaZAYIM menumu
sahur 7 8 kiraz yarim seftali 2 kuru kayısı 3 ceviz 1 tatli kasigi bal 3 kasik yogurtla yaptığım karisimi yedim 1 tanede haslanmis yumurta baska biseu yok
iftar bikac parca börek bir kase semizotlu cacik 1 kase komposto bu kaa aha az once de yarimcik misir yidim partis mıdır didi canim mısır istedi
ayyyy yaziommmm fenaliklarlannnnnn
2 ince dilim tb ekmwgi
bikac dilim peynir 3 zeytin 3 salam
1 karniyarik (kizarmis patlican ile yapilms)
3 kasik pilav
4 bardak cay
1 kare trileçe
bence bi tek tirelece bozuo isiiiiiKiskanc sekeroancati cooh dedi banaa
Afiyet olsn cnmm boreginde zaten bugday boyle devaaam
gayet iyi canim fazla olan biseu yok bence sahurda yapmıyorsun 24 saatte bir yiyorsun hic abarti gelmedi bana60ı korusam yine iyi bana cunku esimde yemk iatio iftarda bende yemesem olmuo yapamm yani zaten orucum sahurda yapmiokk siziiii ilgilendirebilemezzzzz
gayet iyi tatlim afiyet olsunnSahur, 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates salatalik. Bir kaç ceviz badem, bir kase yoğurt
İftar, bir kase tavuklu şehriye çorbası , salata, bir kase şekersiz kayısı hoşafı, iki lokma pide vee iki tane baklava
yaa o degilde regl tarihim geldi en fazla yarinda tutarim sonra gider regl doneminde ne yapsam da 7 leri gorsemm yürüyüş yapaym en iyisi 8 gün hee gün çikayimmKiskanc sekeroancati cooh dedi banaa
Afiyet olsn cnmm boreginde zaten bugday boyle devaaam
Kizzzz kandırma beni tubiş. Tatlı yidim görmedin herhalgayet iyi tatlim afiyet olsunn
Bencede yürü canım. İstersen şu 5 te 5 diyetini deneyaa o degilde regl tarihim geldi en fazla yarinda tutarim sonra gider regl doneminde ne yapsam da 7 leri gorsemm yürüyüş yapaym en iyisi 8 gün hee gün çikayimm
gizzzzzz booogg muhabbeti duyunca icim cikiiiiiiHoşaf kadar güzel bir şey var mı arkadaşlar dünyada?
2 gündür kabız olan insanı yumuşacık tuvalete çıkartan hoşaftan DAHA GÜZEL NE OLABİLİR BU DÜNYADA??
Afiyet olsn babybence bi tek tirelece bozuo isiiiiisahurda yapmiom bennnn ohh yidimmmm yicemmm
Hahaha beni ilgilendrmesn mi yani60ı korusam yine iyi bana cunku esimde yemk iatio iftarda bende yemesem olmuo yapamm yani zaten orucum sahurda yapmiokk siziiii ilgilendirebilemezzzzz
tamamm ilgilendirebilebilerrrrrrrr
NeeeeSahur, 2 yumurta, zeytin, peynir, bir domates salatalik. Bir kaç ceviz badem, bir kase yoğurt
İftar, bir kase tavuklu şehriye çorbası , salata, bir kase şekersiz kayısı hoşafı, iki lokma pide vee iki tane baklava
ayy zaten o kabiz muhabbeti bi bitmedigizzzzzz booogg muhabbeti duyunca icim cikiiiiii
ayy zaten o kabiz muhabbeti bi bitmedi
ahahahahaha ayneen yaaaaAfiyet olsn baby
Hahaha beni ilgilendrmesn mi yanikankii
Neeee
ayy zaten o kabiz muhabbeti bi bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?