- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.021
Kimse yoh gidiyom ben evi toparlicam zati bi saat sonra görüsürük gizlaa
Ivit geldm bebumm
Saat 2 tam iyi canim normal zamanda sen 5 de en son yemegini yeyip 7 de tartildigini düşünsek 14 saat oliyii gece 2 de yedin diyelim öğleden sonra 2 de 12 saat oluyo tam iyi benceIvit geldm bebummkacta tartlm senceeeee
Tammam sali gunu tartida artidaydimSaat 2 tam iyi canim normal zamanda sen 5 de en son yemegini yeyip 7 de tartildigini düşünsek 14 saat oliyii gece 2 de yedin diyelim öğleden sonra 2 de 12 saat oluyo tam iyi bencenasil açikladim ama
Ayy gercekten çok heycanliTammam sali gunu tartida artidaydimkimseye deme kendime ceza virdim bakalm kac cikicam ins 69gorurum ucundan cok heycanli
Bence cooh bende sasirdim noldu ne alaka dyeeAyy gercekten çok heycanliinsallah 69 çıkar insallah az mi artidaydin çoh mu
Bence cooh bende sasirdim noldu ne alaka dyeeinmisimdirrrrrr sabitlige raziyim
Evt iki haftadr donmedim kgma dmi bende unttum hep tatil yuzundenÇoh mu niyse panih yohh insallah 69.9 çıkarsın çok motive olursun kiz 6yi görünce
Aman olsun gıı tatilde de yimicek miii verirsin yineEvt iki haftadr donmedim kgma dmi bende unttum hep tatil yuzunden
Ama ne yedm bee hahahahaahah baskasi olsa bes kg alirdi hahaAman olsun gıı tatilde de yimicek miii verirsin yine
Ben olsam bende yirdim gizzAma ne yedm bee hahahahaahah baskasi olsa bes kg alirdi hahaoh yarasinnnn nyse ramazan bitimine 68gorucem bbbah gor sen
Aynen pnpacim insllah 68-67bititririm ozaman halay cekerimBen olsam bende yirdim gizztatil dimek yemek dimek aynen öyle kilo da almadin ama bence Ramazani 6li rakamlarla bitireceksin
Biraber çekerik halay panpaaAynen pnpacim insllah 68-67bititririm ozaman halay cekeriminsllah umarmmmmmmmm hayaller
Aynen pnpacim insllah 68-67bititririm ozaman halay cekeriminsllah umarmmmmmmmm hayaller
Ahahahah git artikBiraber çekerik halay panpaaben gidiyom
nolduuuu inanmiymisen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?