- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.381
Kimseye yapmadn zaten bana yaptn benm icin konu kapanmadi.. okadae sey soyleyp bisey yokmus gibi davranmak....
Mesela sen menülerime saydırıyorsun bi makarnama bi püskevitime laf yapıyorsun hiç alınıyom mu
Alınmam yirim kimseyi ilgilendirmez
Mesela çok iradelisin kaçamak yapmıyorsun ama seni övmüyorum kötü müyüm şimdi ben
Kimseden onay bekleme, sıfır beklenti sonsuz mutluluk.
Sen kendinden memnunsan sorun yok zaten, bu takımda alınmaca gücenmece yohh
Kiz balki sende sokaktaki cicekciler gibi gozlerimi karistirma deliGuzel gözlü kadınnnnuzulmus araya kaynasmak istemis gozlerinin hatrina unut olanlari
He gı demi hahlisin uzuntuden patatea gizartmasindan yedim bi avuc ama ossun coh uzuldm olanlara
Ayyyyyy gozun kor olmiyaaa emiiiii utanmiyidaaa bide coh uzulmusHe gı demi hahlisin uzuntuden patatea gizartmasindan yedim bi avuc ama ossun coh uzuldm olanlara
Ahahhahahha alemsin yaHe gı demi hahlisin uzuntuden patatea gizartmasindan yedim bi avuc ama ossun coh uzuldm olanlara
Kiz balki sende sokaktaki cicekciler gibi gozlerimi karistirma delionlarda ne zaman yaklassalar guzel gozlerinin sadakasi diyolar almak zornda kalioz aklima geldiii sende o misal
Ahahhahahha alemsin ya
Bahaneye bah hele
Ama haklısın, bende şimdi bi dilim kadayıf yesem kimse birşey diyemez sonuçta moralim bosukkk
Ben almıom bisi olur mu yaşıl gozlerimeKiz balki sende sokaktaki cicekciler gibi gozlerimi karistirma delionlarda ne zaman yaklassalar guzel gozlerinin sadakasi diyolar almak zornda kalioz aklima geldiii sende o misal
SusssGüzessin napah hadi gahve icelim
Hahahahaha ikinci yesil gozlu kiz hemen kendini ativerdin meydana insani bi rahet birakmiyon beeeeBen almıom bisi olur mu yaşıl gozlerime
Ayyyyyy gozun kor olmiyaaa emiiiii utanmiyidaaa bide coh uzulmus
he gızAhahhahahha alemsin ya
Bahaneye bah hele
Ama haklısın, bende şimdi bi dilim kadayıf yesem kimse birşey diyemez sonuçta moralim bosukkk
sonucda uzuldük bizo zamn bende ekmek yerim bunalima girdik sonucda
Yede sissssssssGercek uzuldum gı naptigimi bilememisim o anda
he gızsonucda uzuldük biz o zamn bende ekmek yerim bunalima girdik sonucda
haaaa ohey
NeeeHe gı demi hahlisin uzuntuden patatea gizartmasindan yedim bi avuc ama ossun coh uzuldm olanlara
Balimmmmmmmmmmmallah razi olsun guzel dusuncelerin icinayni kandan olmamiza gerek yokki hepimiz birbirimizin ablasi karxesi olabiliriz iyi dusunun iyi olsun ayrida oda SekerPancarii mukemmel bi kardes
Niye banane sen popülersin benim gözlerim renksiz sayılıyor şu an. Gırmızı gartHahahahaha ikinci yesil gozlu kiz hemen kendini ativerdin meydana insani bi rahet birakmiyon beeee
Valla ben tohatlarimAhahhahahha alemsin ya
Bahaneye bah hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?