Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kimseye yapmadn zaten bana yaptn benm icin konu kapanmadi.. okadae sey soyleyp bisey yokmus gibi davranmak....

Anladım canım (Canım demeyeyim kızıyorsun) dediğim gibi ben çabuk tamir olan bir insanım ama seni de isteyerek ya da istemeyerek üzmüşüm sanırım. İstersen biraz sakinleş sonra özelden konuşalım dalaşalım savaşalım vuruşalım veya anlaşalım artık her ne ise. Şuan çünkü ne desem sinirli olduğun için sanırım başka türlü algılıyorsun hani amacım sana ''Yav he he kusura bakma'' demek değildi hani onu içten söyledim gerçekten daha fazla kimse kırılmasın diye.

He gı demi hahlisin uzuntuden patatea gizartmasindan yedim bi avuc ama ossun coh uzuldm olanlara

Guzel gözlü kadınnnn uzulmus araya kaynasmak istemis gozlerinin hatrina unut olanlari
Kiz balki sende sokaktaki cicekciler gibi gozlerimi karistirma deli onlarda ne zaman yaklassalar guzel gozlerinin sadakasi diyolar almak zornda kalioz aklima geldiii sende o misal

Ahahhahahha alemsin ya
Bahaneye bah hele
Ama haklısın, bende şimdi bi dilim kadayıf yesem kimse birşey diyemez sonuçta moralim bosukkk

Diyeti salmaya yer arıyorsunuz @ParteMoralll ile bizim sinirlenip kendimizi yemeğe vermemiz lazımken bizi geçtim pinkibal ile M e g g ay çok moralim bozuldu ben yemek yiyorum diyor ya resmen skandall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…