Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben kilo veremiyom nolacah pehi

EceZ gıı sen benim mesajlarımı alıntılamasan menüme çemkirmesen bende sana mesafeli olurdum canım. Yani mesela kova diye arkadaşımız var onunla pek bir iletişimimiz yoktu menüme güzel derdi teşekkür ederdim o kadar. Mesela şekerpancarının fit gardaşı da onun gibi sıcakkanlı bende ona karşı öyleyim biraz da karşımdakine göre şekilleniyorum canım. Pat diye mesajları alıntılıyorum falan
Ben balım bitanem falan da yazmazdım hiç gıı burda alıştım ortamın sıcaklığından.

valla didismenin kimseye faydasi yok evet ama birine gelip grupta kiskanc blmem ne saygiyi seviyeyi dusurup can skp iftira atmakta olmuyo malesef..
Okadar sey soyleyip konu grup degistirmene kadar geldikden sonra hic bisey yokmus gibi davranmak cok entrsan geldi..
Yani bir kbakma ile butun konu kapandimi ? Motiveye ihtiycm var o bu diyerek butunn soyledigin sozler kapandimi? Kimseye yapmadn zaten bana yaptn benm icin konu kapanmadi.. okadae sey soyleyp bisey yokmus gibi davranmak....

Buzdum erittiniz beni de diyosun.

Ben öyleyim ya sizi motive ederken kendimi de motive etmeye çalışıyorum. Diyete başladığımdan beri her gece aç uyuyorum. 3 ay boyunca homili gırtlak un tuz şekerli ne varsa yedim şimdi bir anda bırakmak çok zor oluyor. Yatmadan önce mutlaka yazdıklarınızın hepsini okuyup öyle yatıyorum ve diyorum ki yat uyu kızım tek aç gezen sen değilsin bak millette kıvranıyor.

Guzel gözlü kadınnnn uzulmus araya kaynasmak istemis gozlerinin hatrina unut olanlari

Mesela sen menülerime saydırıyorsun bi makarnama bi püskevitime laf yapıyorsun hiç alınıyom mu
Alınmam yirim kimseyi ilgilendirmez
Mesela çok iradelisin kaçamak yapmıyorsun ama seni övmüyorum kötü müyüm şimdi ben
Kimseden onay bekleme, sıfır beklenti sonsuz mutluluk.
Sen kendinden memnunsan sorun yok zaten, bu takımda alınmaca gücenmece yohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…