- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.401
HaaaNeeebu tohata da üzüldün mü beği siğirlendirmeyin
Yesil göslü oldugunu daha cok dile getirmelisin miigiii partis seni gectiBen almıom bisi olur mu yaşıl gozlerime
Niye banane sen popülersin benim gözlerim renksiz sayılıyor şu an. Gırmızı gart
Yeni üyeler bilmiyiresmen yeşil gözlyüm
Gizlarla sabah namazini gildihHaaagizlice bizi izliyodun gendini ele verdin
Bende guzelim napah
Sus demiyo giz yede şiş diyoosus mu zabaaaca gonusacam sıhılıyom ay
Bende guzelim napahgisganinca gusarim men
gocam izin veğmez biliyon
Maşallah de gıNe demek 2 kişi yeşil gözlü. Kahverengi gözlü sıradan kadınlar olarak çok sıradanız o zaman biz.İşte şuan sizi kıskandım.
Yemedim ki ezan okunduValla ben tohatlarimgarismam
Off övemem bilgisayar falan kasıyo o derece gimse çekemiyo beniYesil göslü oldugunu daha cok dile getirmelisin miigiii partis seni gectidaha fazla öv gendinii
Yapistir panpaaaOlsun kahve gözlülerde ceylan gözlü olurmuş hem
Yeşil gözlüler çok hassas olur, çok narinlerdir, baskıya gelemezler. O yüzden tatlı makarna falan yediğimizde üstümüze gelmeyin
Demekki ben övsem gendimi site gapanirMaşallah de gı
Yeşil gözlüler çok hassas olur, çok narinlerdir, baskıya gelemezler. O yüzden tatlı makarna falan yediğimizde üstümüze gelmeyin
Yemedim ki ezan okundu
Off övemem bilgisayar falan kasıyo o derece gimse çekemiyo beni
Yok ya artıdayım zaten bu hafta sıkı tutmam gerek el kadar pide yerim sadeceÖnümüzdeki hafta yiyeceği makarna tatlıların da arka planını döşedi görev tamamdır
Hahahhah seni çılgınDemekki ben övsem gendimi site gapanirama heç huyum değal bilirsinn miiigiii yapmaa piiliisss dont panik it ize pensil go tu du sinema ikinci bi özelligim de gısganınca istemsizce ingilizce gonuşurum
Ivıkıtı mısın icibi
Ay dont no bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?