- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.561
sakin haaaa sen imzalaa yiteğğğMoonlii giz foto goyma giskanirik miskanirik
he vallaa ince uzunammmmmmmmBen boyunu gisganirim yalan yohhh
Essahdan da öylesin gii gayet fitsin vallaçöppp gibiyemmm çıbıkk kraker gebimmm
Acik gisganiyom ben sorun olar mihe vallaa ince uzunammmmmmmm
Dondurma yimee karsimda cnm cekiyuSavolasin apla tankks
HahahahahaBen boyunu gisganirim yalan yohhh
ivt bek gozel bek zayif aman giskandimmm simdi beensakin haaaa sen imzalaa yiteğğğ
Hiccc bosunaaaa panik yapiyyy buuu bacimEssahdan da öylesin gii gayet fitsin vallaziyifsin ziyiiiiff
Hahahahahahahahaahahahahahahgordunz muuuuu nie iltifatt etminizzzzz giskandinz miii cikemuoniz muuuu fitneler siziii partiş imzalaaaa
Didim ya dicemii ben daha da senlen arhadaşlik itmem biyle uzun erhadaş mi olargordunz muuuuu nie iltifatt etminizzzzz giskandinz miii cikemuoniz muuuu fitneler siziii partiş imzalaaaa
Panpis bu gendini ovmeye gelmiss burayaöyke hoşş oyle zayifimmmmmmm poyumda vağğğ narin ince bekim olaudi eydiii olsun garanligta belli olmiiiii
demi gıi yohh vağ az dahaa onlarda getsinnnnn sortlu cekip koyacamm ibret olsun deyeeeeee partiş imzalaaaEssahdan da öylesin gii gayet fitsin vallaziyifsin ziyiiiiff
Hahahaa yiteeee gatlanamiyommmDidim ya dicemii ben daha da senlen arhadaşlik itmem biyle uzun erhadaş mi olarimzalaaa partikk
ben mi gizz hic överemem ki menn selin yapar onu oehh gözelll bizden geçtiii artikin gećnlerin onunu açmahhh lazim gerek çakkkk imzaaaaPanpis bu gendini ovmeye gelmiss buraya@SekerPancari71
taaamm ohudukkk dimişsin taaaaammm imzalaaaaDidim ya dicemii ben daha da senlen arhadaşlik itmem biyle uzun erhadaş mi olarimzalaaa partikk
Heee kıskanırım benn.kem gözlüyüm bennn ona göreaha bi gisganc dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?