Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bnmkide eli memede isi gucu o uyumuyoda sabahtan beri ayakta bu nasl bir cocuk ben anlamadm coh enerjuk tipkisi ben
Ayy benim kiz erken kalkti ben uyudum tabikisi ben kalktim onun uyukusu geldi hemen uyutiyim didimacik ağladi teyzemle oynucam diye ama uyhudan gaçiş yoh uykusu bi kaçarsa aksama kadar huysuz oluyo uykusu oldugundan

giizz tohatlı migiiiiiii sende ayrı bi ışık görmüştüm zaaten demekki birbirimize cohh benzedigimizden mutevellitt M e g g hem ben seni burdaki herkesden çok seviyom sen pro üye şeysindensin ya
Ahahahaha tabiki graliyet ailesindenim ben çünküm ay em piremsesss

Miigii kiz saray helvasini begandin miiydi sen anamlar istedi gizim uyusun onalara da yapicim men
Un kurabiyesinin şekilsiz hali gibim
Tadını sevdik çaysız zor yeniyi
Dün kalan parçaları tabağa koyarken tuzla buz oldu
Küçükken bi heves un kurabiyesi yapmıştım fırında pişerken aynen böyle dağılmıştı dökmüştük bileydim sıkıştırıp yirdim
İyi sıkıştıramadım galiba ondan dağıldı

Benim geceden bozuldu burda yaşayacaksan buranın şartlarına uyacahsın dediler it ize pensıllll
Hahahah dogriii bende anama yazariken bile yohsa mohsa yazip siliyom durum vahim ama sihirlenirsem normal konusabilrem pilissss.. itis e fat i dont know sacmaladm andrstenmi(burda koptm)

Hahahah dogriii bende anama yazariken bile yohsa mohsa yazip siliyom durum vahim ama sihirlenirsem normal konusabilrem pilissss.. itis e fat i dont know sacmaladm andrstenmi(burda koptm)
Selin sinirlenince inkiliççe konuşiyi çoh havalı
Neyse övmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…