- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.581
FarhindayamPanpis bu gendini ovmeye gelmiss buraya@SekerPancari71
Bu sözü imzaliyorum siden geçti en gozel menemben mi gizz hic överemem ki menn selin yapar onu oehh gözelll bizden geçtiii artikin gećnlerin onunu açmahhh lazim gerek çakkkk imzaaaa
İmzaladim gonşuuu
Heee kıskanırım benn.kem gözlüyüm bennn ona göre
bakin zati basim agriyy gibi acucuh oructan hepinizi parcik purcuk edermFarhindayam
Sessiz ol partik gizimi uyutuyombakin zati basim agriyy gibi acucuh oructan hepinizi parcik purcuk ederm
Ayy bnmkide eli memede isi gucu oSessiz ol partik gizimi uyutuyom
Ayy benim kiz erken kalkti ben uyudum tabikisiAyy bnmkide eli memede isi gucu ouyumuyoda sabahtan beri ayakta bu nasl bir cocuk ben anlamadm coh enerjuk tipkisi ben
Yarim dilim haggin varAksam anama gidecummm immh borek olma ihtimali vaaa beni cezbediyy suan
Benimkiisde uyusa cooh guzel olr bek guzel olrrAyy benim kiz erken kalkti ben uyudum tabikisiben kalktim onun uyukusu geldi hemen uyutiyim didim acik ağladi teyzemle oynucam diye ama uyhudan gaçiş yoh uykusu bi kaçarsa aksama kadar huysuz oluyo uykusu oldugundan
Ver mene men uyuturamBenimkiisde uyusa cooh guzel olr bek guzel olrr
Ahahahaha tabiki graliyet ailesindenim ben çünküm ay em piremsesssgiizz tohatlı migiiiiiii sende ayrı bi ışık görmüştüm zaaten demekki birbirimize cohh benzedigimizden mutevellittM e g g hem ben seni burdaki herkesden çok seviyom sen pro üye şeysindensin ya
Miigii kiz saray helvasini begandin miiydi sen anamlar istedi gizim uyusun onalara da yapicim menAhahahaha tabiki graliyet ailesindenim ben çünküm ay em piremsesss
Uyuduuuu hem sen ayakta sallirsin men alistirmemisimVer mene men uyuturamnen gizim neeennn neennnn huuu gizimaaa huuu huuuu eeee huuu neen neeeenn
bununda konusma gttiAhahahaha tabiki graliyet ailesindenim ben çünküm ay em piremsesss
Un kurabiyesinin şekilsiz hali gibimMiigii kiz saray helvasini begandin miiydi sen anamlar istedi gizim uyusun onalara da yapicim men
Memleketten mantar geldi et gibi okadr gozeeelki allahm bayiliyreeeem beyaz mantar oofofofofofodododo ondan yapabuluuuuuu cok sihirliyim coh insallah yapmazYarim dilim haggin varahada imzaladim
Benim geceden bozuldu burda yaşayacaksan buranın şartlarına uyacahsın dediler it ize pensıllllbununda konusma gtti
Hahahah dogriii bende anama yazariken bile yohsa mohsa yazip siliyom durum vahimBenim geceden bozuldu burda yaşayacaksan buranın şartlarına uyacahsın dediler it ize pensıllll
Selin sinirlenince inkiliççe konuşiyi çoh havalıHahahah dogriii bende anama yazariken bile yohsa mohsa yazip siliyom durum vahimama sihirlenirsem normal konusabilrem pilissss.. itis e fat i dont know sacmaladm andrstenmi(burda koptm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?