Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz üç gün yidi eşim kizim hiç dağılmadi un kurabiyesi çekme helva karışımı gibim tadi hemde gayet sekilli kestim men sus bacim ben becekliyimm kendimi övdürttmeyin diom bağa

Son düzenleme:
Hahahah dogriii bende anama yazariken bile yohsa mohsa yazip siliyom durum vahim ama sihirlenirsem normal konusabilrem pilissss.. itis e fat i dont know sacmaladm andrstenmi(burda koptm)
Ama sen kurallara uymiyin sen bilmiyin ingilizce ohundugu gibim yazilir ayem bitifil andrstenmi mii miiyess yeeess

Bende konuscem benim ilgiliscem daha iui o bilmezzzz
mantar amaaaa boreeeeek boreeeek... tas kebabi yapcakmis sarma varmis sakin pilav yapma dedimmm sakinnn
Men mi bilmem ingizlizce ana dilim gibiimm piliiss yapmaa sistııırr menü harihaaamende geliyomm

Kiz üç gün yidi eşim kizim hiç dağılmadi un kurabiyesi çekme helva karışımı gibim tadi hemde gayet sekilli kestim men sus bacim ben becekliyimm kendimi övdürttmeyin diom bağa
Bende şahıllı kestim ama dağıldı ilkin kusuru olmas sen 5816946 kez yaptığın üçün normal it ize birekfıst

Ayem go to du partiş home yes it ize pensiill opindi door
Ustumw bisi denedm ne kadar inceyim ya
Ama sen kurallara uymiyin sen bilmiyin ingilizce ohundugu gibim yazilir ayem bitifil andrstenmi mii miiyess yeeess
Yes sadap
Men mi bilmem ingizlizce ana dilim gibiimm piliiss yapmaa sistııırr menü harihaaamende geliyomm
Vlla harihaa kg alirim diye coh korkim
Şerbet içmicen tabi tehlif bile itmee bah yine siğirlendim ayem opindi doooorrit ize sinama go tuuu
icmicem tabihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…