- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.601
Kiz üç gün yidi eşim kizim hiç dağılmadiUn kurabiyesinin şekilsiz hali gibim
Tadını sevdik çaysız zor yeniyi
Dün kalan parçaları tabağa koyarken tuzla buz oldu
Küçükken bi heves un kurabiyesi yapmıştım fırında pişerken aynen böyle dağılmıştı dökmüştük bileydim sıkıştırıp yirdim
İyi sıkıştıramadım galiba ondan dağıldı
Mantar iyi iste giz yapsin niye siğirleniyonn dontt piliissMemleketten mantar geldi et gibi okadr gozeeelki allahm bayiliyreeeem beyaz mantar oofofofofofodododo ondan yapabuluuuuuu cok sihirliyim coh insallah yapmaz
Ayem go to du partiş homeBenim geceden bozuldu burda yaşayacaksan buranın şartlarına uyacahsın dediler it ize pensıllll
Bende konuscem benim ilgiliscem daha iui o bilmezzzzSelin sinirlenince inkiliççe konuşiyi çoh havalı
Neyse övmiyim
mantar amaaaa boreeeeek boreeeek...Mantar iyi iste giz yapsin niye siğirleniyonn dontt piliiss
Ama sen kurallara uymiyin sen bilmiyin ingilizce ohundugu gibim yazilir ayem bitifilHahahah dogriii bende anama yazariken bile yohsa mohsa yazip siliyom durum vahimama sihirlenirsem normal konusabilrem pilissss.. itis e fat i dont know sacmaladm andrstenmi(burda koptm)
Men mi bilmem ingizlizce ana dilim gibiimm piliiss yapmaa sistııırrBende konuscem benim ilgiliscem daha iui o bilmezzzz
mantar amaaaa boreeeeek boreeeek...tas kebabi yapcakmis sarma varmis sakin pilav yapma dedimmm sakinnn
Ayyhh öyliyim dimiiSelin sinirlenince inkiliççe konuşiyi çoh havalı
Neyse övmiyim
Şerbet içmicen tabiÃşaaam sultanahmete gidecummm iftardan sonra orda bisiler yemem bencebelki bi top dondurma serbet icmem ama yoh
Bende şahıllı kestim ama dağıldı ilkin kusuru olmas sen 5816946 kez yaptığın üçün normal it ize birekfıstKiz üç gün yidi eşim kizim hiç dağılmadiun kurabiyesi çekme helva karışımı gibim tadi hemde gayet sekilli kestim men sus bacim ben becekliyimm kendimi övdürttmeyin diom bağa
Yoo bende ilk kenez yaptim ayem becerikliBende şahıllı kestim ama dağıldı ilkin kusuru olmas sen 5816946 kez yaptığın üçün normal it ize birekfıst
Ustumw bisi denedm ne kadar inceyim yaAyem go to du partiş homeyes it ize pensiill opindi door
Yes sadapAma sen kurallara uymiyin sen bilmiyin ingilizce ohundugu gibim yazilir ayem bitifilandrstenmi mii mii yess yeeess
Vlla harihaaMen mi bilmem ingizlizce ana dilim gibiimm piliiss yapmaa sistııırrmenü harihaaa mende geliyomm
icmicem tabihiŞerbet içmicen tabitehlif bile itmee bah yine siğirlendim ayem opindi doooorr it ize sinama go tuuu
Nii üstünee bişi mi dinedinUstumw bisi denedm ne kadar inceyim ya
Yes sadap
Vlla harihaakg alirim diye coh korkim
icmicem tabihi
Yemeklerin hayalini kuruyisinGizima muz ve seftali dogradim yiiii bendeasam olsaydi eydii
Anneme didim bah kililu silee yapmaaa 69kgyum ben tamammi dedim guluyoNii üstünee bişi mi dinedinbahiyim
Bazartesine 70 olarsin geri yersen içersenayem konfort
kililu sile mi yimahin adi giiiiiiiiiiAnneme didim bah kililu silee yapmaaa 69kgyum ben tamammi dedim guluyosarma pisiyy suan dedi
Her hafta annene gideriz bi bucuk hafta oldu ama baska yerde gorusmustk iftarda bi bucuk hafta olunca annem neydicegini sasirdiiiAnneme didim bah kililu silee yapmaaa 69kgyum ben tamammi dedim guluyosarma pisiyy suan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?