- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.901
ayy bide yaparmişim 7 li rakamlari görüşmüşümmm ne gözel olarrr
Bende yapcam onu reglmden sonra beybimAllah canini almasin koptum burda pirinc lapasini arastirtim gunder 3 cay bardagi pirinc tuketebiliomissun ve yani da yogurt veya domates salatalik biber felanda karistirip yiyebiliniyomis ama ben hic bsey garistirmiycam tam ise yarasin diyem yarin yapacam gonşulaaa
8lerdesin hala utanmadan ekmek diyosun ya bir gun ye hadi tmm ama hergunde yenmezki ya en zayiflamak istemiyomsn ?????7li rakamlara geeel. Ben 88dim buraya geldigimde yanls htrlamiosam 81di okdr kgyu ekmek yierek vermedk brn nisandan beri eskisi gbi yapmiorm yorlmstmmm simdi toprliorm insallah 58olcam kafama koydum sende koysan iyi olcak cok sinirleniorm boyle kg veremezsnşeyy ben giriyordum zaten sahur hazirlamayaa
Olug oheyBende yapcam onu reglmden sonra beybim
Vayyy bee8lerdesin hala utanmadan ekmek diyosun ya bir gun ye hadi tmm ama hergunde yenmezki ya en zayiflamak istemiyomsn ?????7li rakamlara geeel. Ben 88dim buraya geldigimde yanls htrlamiosam 81di okdr kgyu ekmek yierek vermedk brn nisandan beri eskisi gbi yapmiorm yorlmstmmm simdi toprliorm insallah 58olcam kafama koydum sende koysan iyi olcak cok sinirleniorm boyle kg veremezsn
Tamamdır takipteyimOlug oheyben yapagım verirsem eyice bi bek iyi olug sende veğiğsin sunra sunra zayif oluruh biz goruk gibim
Ayy sen cok yasa emiiTamamdır takipteyim
Çokta zayıf olmayak kıskanınca kusanlar inkiliççe konuşanlar var dikkat edelim
Ayy sen cok yasa emiiaman deyim altına neyim sıcar bu seferde duymasın @SekerPancari71
Sen mi ben mi vallaay koptum yaa
Didigodumu itmeyin günaffTamamdır takipteyim
Çokta zayıf olmayak kıskanınca kusanlar inkiliççe konuşanlar var dikkat edelim
Gıybet asla yapmamDidigodumu itmeyin günaffpiliisss it izaa ayem angry
Malesef ebbek yidim ama elim kadarEkmeksiz yiii..
Rezil insan utanmiyo daAyy sen cok yasa emiiaman deyim altına neyim sıcar bu seferde duymasın @SekerPancari71
Ne el varmis bacim sendedeMalesef ebbek yidim ama elim kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?