- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #153.861
ahaa değişik bir üye merhaba tatliimm ben bu diğerlerinden cok sıhıldimmm bunlarin.hepsi zayiff benim dilimden anlamıyorlarYap catım yap bayramda ikimizde 75 oluruz inşallah amin
tabiki sen giizzz gullaci yapali 3 gün olduu bayatladi artik yinmeezzzAsıl sen beni dışladın seni mi beklicez hayırdır dedin
Sen ehmeh yedin destekledim güllaç yedin savundum kadayıf yicem dedin hafif yap dedim
şimdi karar ver güllaç mı ben mi
Canım yalnız o ehmeh yemiyor bilgineahaa değişik bir üye merhaba tatliimm ben bu diğerlerinden cok sıhıldimmm bunlarin.hepsi zayiff benim dilimden anlamıyorlar
İt ize satıcıtabiki sen giizzz gullaci yapali 3 gün olduu bayatladi artik yinmeezzz
Ben gayet tonbişim canım buyur gel ben senin dilinden anlarımahaa değişik bir üye merhaba tatliimm ben bu diğerlerinden cok sıhıldimmm bunlarin.hepsi zayiff benim dilimden anlamıyorlar
giizzz tohatli sen ne kadar doyumsuz ciktinn seni sectim pikaçuuuu gullaci degill seni seni bihterinii ayy migimiiiİt ize satıcı
Küsüm sana my darling it ize hakaretkonuşmycaz imzala
Aynen öyle ramazanda eccük pide yiyompide yiyodurr
giizzz tohatli sen ne kadar doyumsuz ciktinn seni sectim pikaçuuuu gullaci degill seni seni bihterinii ayy migimiiiİt ize satıcı
Küsüm sana my darling it ize hakaretkonuşmycaz imzala
Ben seçilmem seçerimgiizzz tohatli sen ne kadar doyumsuz ciktinn seni sectim pikaçuuuu gullaci degill seni seni bihterinii ayy migimiii
elin gadar ye canim fazla yimee migiiiiii duydunmu giizzz pide yiyomuussds yanlizz degilimmAynen öyle ramazanda eccük pide yiyom
ne bisiriyon sahura gizzSahur vakti geldi kalkıp sofrayı hazırlayım barii
Bende bunlae ne anlarrBende hep tilifindan giriyom gii
Hee sen oyle san benm burda biesuru kankisim vaa hepsini okuyamasamda ustten gectmMenden gopamiyirsen
yoh sen anladn oniİmzaladım diye mi sevinion it ize pensılla imzaladım
ben anlamam burda imzayi sssadece ben atarim bu boyle bilineSuss biz kankiyik
kanka sence ben bu 5 ye 1 yeme ay pardon 5 te 1 diyetini yapabileremmiiBen seçilmem seçerim
Tüm ilgi benim üzerimde olsun
Sana pide mi ben mi diye sormcam asla sormamel kadar pideye tercih edilmek istemem
gizz kime hava basiyonuzz bende telden giriyommmBende bunlae ne anlarr
Hee sen oyle san benm burda biesuru kankisim vaa hepsini okuyamasamda ustten gectm
yoh sen anladn oni
ben anlamam burda imzayi sssadece ben atarim bu boyle biline
Heç bulaşma pampa biz ehmeh yiyen insanlarız bize yaraşmaz bu diyetkanka sence ben bu 5 ye 1 yeme ay pardon 5 te 1 diyetini yapabileremmii
Kendileri benim kızkardeşim olurlar. .bizim enişte bira guru ona göre bişeyler yapıyodur..sen sakın yeme haaa..ne bisiriyon sahura gizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?