Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Heç bulaşma pampa biz ehmeh yiyen insanlarız bize yaraşmaz bu diyet
5e 1 değil 3ün 1ni alırık aman diyim
ben dediimm marlişs dediimm yapmayalım dediimm yok illa tutturdu 5 de 5 5 de 5 elim mahkum basliycam pazartesi günü marlisime tamam dedim yapalim dedimm bu kurularla konuşurken gaza geliyom tokken ben ben degilimn

Menumu yazmadim gimsede unursamiy zaten cok kotu evlerden irak yazmiyremm bosvern.. yarin dengelerm tatli varsa asla yemem pilav vs yemem borek varsa yemem bu hafta ne olacak bahalm

ben dediimm marlişs dediimm yapmayalım dediimm yok illa tutturdu 5 de 5 5 de 5 elim mahkum basliycam pazartesi günü marlisime tamam dedim yapalim dedimm bu kurularla konuşurken gaza geliyom tokken ben ben degilimn
Hayırlısı be gülüm
Söz verdiysen yapacan ama dikkat et kabız olma tek tip beslenmek zorlar adamı

Heç bulaşma pampa biz ehmeh yiyen insanlarız bize yaraşmaz bu diyet
5e 1 değil 3ün 1ni alırık aman diyim
Allah canini almasin koptum burda pirinc lapasini arastirtim gunder 3 cay bardagi pirinc tuketebiliomissun ve yani da yogurt veya domates salatalik biber felanda karistirip yiyebiliniyomis ama ben hic bsey garistirmiycam tam ise yarasin diyem yarin yapacam gonşulaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…