Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne yazdin hii tatlikom ben gecmisi ohumadimerindim
Okgey
Ay ama bak şakalaşiyoz falan ama gerçekten pazartesi sıkıya geçiyoruz artik kacamak yapana ceza var haftada bir kez kacamak hakki var fazlasini gabul etmemm amacimiz kilo vermek unutmayalimmm
Bencede yaaaaaa pohu ciharduk
Hadi bakalim yaparsin sen ben sana guveniormmmm kendine inan cnm
ramazan bitene kadar bana ekmek yokkk bu tatli işine nasil bi çözüm bulurum.bilmem nefsime hakim olmaliyimm nasil olacak bilmiyorm offf esimle konuşup tatli istememesini rica edeyim en iyisi yapmazsam yemem
esine soyle yardmci olsn biraz..

aha pinkiş de uyuduu marlişde gitmiş partiş neden hâlâ uyanmadii
kizzzz ne uykusuu kim gorms benim buncaa saat uyudugumu sabah kalktm disardyx esimle bsyler almaya ciktikdaaa ondan grmedm kinse yoktr diyyy

Çihardih bencede ama pazartesi son artik kacamagi affetmem oruçlu oldugumuz için kacamak sayilacak şeyleri bi lokma tadabiliriz daha fazla yok ona da izin vermem de günaf

bende inaniyoum canim basaricam Allahim izniyle 7 ileee girecem o bayramaaa

Valla kizlar eve bir tatlı geldi. Tulumbalar, cevizli baklava lar, fıstıklı dolmalar.allah im tamda lapa gününü yapacak zamanı bulmuşum. Bilin bakalım kizlar yermiyim, yemez miyim şimdi bunlari
Canınız istemesin aman haaa

Amaan datli hiç yimediğin bişey mi boşver gonşuuu yimee

Eyvah eyvahh...ben bilirim yemezsin...anlık tat olarak düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…