- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.021
giizz kurusun zaten yokk olacamm yiterrrrBen daha yinice uyandimayy iki gündür sporu çoğalttım ve hic biyerim tutmuyo felaket hamlamişim oturup kalmak isgence oldu resmen
OkgeyNe yazdin hii tatlikomben gecmisi ohumadim erindim
Bencede yaaaaaa pohu cihardukAy ama bak şakalaşiyoz falan ama gerçekten pazartesi sıkıya geçiyoruz artik kacamak yapana ceza var haftada bir kez kacamak hakki var fazlasini gabul etmemm amacimiz kilo vermek unutmayalimmm
Hadi bakalim yaparsin sen ben sana guveniormmmm kendine inan cnmcookk haklisin tatlim ama cidden bi toparlanmam lazimm pazartesi su 5 de 5 diyetine basliyos marlişle bu sayede 7 li rakamlara dusersem motivasyonum daha da artacak 500 gram 500 gram tosbaga gibi gidiyor bi şok diyet uygulayim bakalim becerebilecekmiym ramazan bitmeden hedefim 78 di 78 olurmuyum bilmem ama 7 li rakamlara düsecegim söz veriyom sana gizzz
esine soyle yardmci olsn biraz..ramazan bitene kadar bana ekmek yokkk bu tatli işine nasil bi çözüm bulurum.bilmem nefsime hakim olmaliyimm nasil olacak bilmiyorm offf esimle konuşup tatli istememesini rica edeyim en iyisi yapmazsam yemem
kizzzz ne uykusuu kim gorms benim buncaa saat uyudugumu sabah kalktm disardyx esimle bsyler almaya ciktikdaaa ondan grmedm kinse yoktr diyyyaha pinkiş de uyuduu marlişde gitmiş partiş neden hâlâ uyanmadii
Yaptigim spor zayiflamaya yönelik degil tubiş sıkılaştirma hareketler sıkı et iyidurgiizz kurusun zaten yokk olacamm yiterrrr
Çihardih bencede ama pazartesi son artik kacamagi affetmem oruçlu oldugumuz için kacamak sayilacak şeyleri bi lokma tadabiliriz daha fazla yokOkgey
Bencede yaaaaaa pohu ciharduk
Hadi bakalim yaparsin sen ben sana guveniormmmm kendine inan cnm
esine soyle yardmci olsn biraz..
kizzzz ne uykusuu kim gorms benim buncaa saat uyudugumu sabah kalktm disardyx esimle bsyler almaya ciktikdaaa ondan grmedm kinse yoktr diyyy
Kiz evde leslie yapsaaaaneeeayy bebegim benimde icim gidiyor ama hava acayop sıcak 41 derece
tubi_klc Tubiiii koşşş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ekmekte-mutluluk-hormonu-bulundu.935239/
Ekmekte 'mutluluk hormonu' bulunmuş
kiz bacim evin ici hamam gibi bide spor yaparsam valla buharlasiriim diye gorkuyomm nasl bunaltıcı gormelisinnKiz evde leslie yapsaaaaneee
kiz bacim evin ici hamam gibi bide spor yaparsam valla buharlasiriim diye gorkuyomm nasl bunaltıcı gormelisinn
ayyy en ozendigim seylerden biri böyle zayıf oluo plates topuyla egzersiz yapanlarYaptigim spor zayiflamaya yönelik degil tubiş sıkılaştirma hareketler sıkı et iyidurşekilli vucut icin spooogg
bende inaniyoum canim basaricam Allahim izniyle 7 ileeeOkgey
Bencede yaaaaaa pohu ciharduk
Hadi bakalim yaparsin sen ben sana guveniormmmm kendine inan cnm
esine soyle yardmci olsn biraz..
kizzzz ne uykusuu kim gorms benim buncaa saat uyudugumu sabah kalktm disardyx esimle bsyler almaya ciktikdaaa ondan grmedm kinse yoktr diyyy
Amaan datli hiç yimediğin bişey mi boşver gonşuuu yimeeValla kizlar eve bir tatlı geldi. Tulumbalar, cevizli baklava lar, fıstıklı dolmalar.allah im tamda lapa gününü yapacak zamanı bulmuşum. Bilin bakalım kizlar yermiyim, yemez miyim şimdi bunlari
Canınız istemesin aman haaa
Eyvah eyvahh...ben bilirim yemezsin...anlık tat olarak düşün..Valla kizlar eve bir tatlı geldi. Tulumbalar, cevizli baklava lar, fıstıklı dolmalar.allah im tamda lapa gününü yapacak zamanı bulmuşum. Bilin bakalım kizlar yermiyim, yemez miyim şimdi bunlari
Canınız istemesin aman haaa
Valla nefsimle ugrasiyom şu anEyvah eyvahh...ben bilirim yemezsin...anlık tat olarak düşün..
Ayyy inşallah canım ya. Bu hafta mezun olmak istiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?