- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.061
Canm son kilolar zor gidiyor malum az daha sabir insallahBugün Başladım bakalım. Bi terslik olmazsa. Bu hafta 5 te 1 diyeti yapıp mezun olmak istiyorum. Tabi yapabilirsem.perşembe Büyük kızın doğum günü .pastamdan ye diye tutturur şimdi
Tatlm bende izne ayrilmak istemiyorum da hani grup icin skinti oluyorsa beni izine ayırabilirsin skinti yok yanicanimm aktif olmani isterim tabikide ama izne ayrilma bnce sen bilirisn yinede ramazanda bende allak bullak oldum cnm bende pek aktif olamiyorumm
Yaa evet iste o yüzden de diyorum yavas yavas yap da yorma kendni tatlmyaa bide el kadar bebe var
Evet canım doğru diyosun. Yapiştılar resmen üzerime gitmiyorlar.Canm son kilolar zor gidiyor malum az daha sabir insallah
Canım sakın izne ayrılma..ben gittim geri geldiğimde 6 kilo fazlam vardı..burası bi şekilde frenliyo..ramazanda düzen değiştiği için olabilir canım..Tatlm bende izne ayrilmak istemiyorum da hani grup icin skinti oluyorsa beni izine ayırabilirsin skinti yok yani
Ama ossunduuuAma kola içmişin
Ben bir gün yapcam ama. Yarın inşallah 5te 1 diyetine basliyoruz.Ama ossunduuuyapacam genede
yeni galhdim aşkik herkese megebalaaaa heminizi gucahlıyaram ay gız men daha hec bisey yimedim bigasdan hazillicam piğinc lapasini kararliyim ihigunde onu yapah nolacah sankim
Bencede izne ayrılmaCanım sakın izne ayrılma..ben gittim geri geldiğimde 6 kilo fazlam vardı..burası bi şekilde frenliyo..ramazanda düzen değiştiği için olabilir canım..
Giz saat 7 bucuk oldu ne zaman yicen çabuuhh yeeeAma ossunduuuyapacam genede
yeni galhdim aşkik herkese megebalaaaa heminizi gucahlıyaram ay gız men daha hec bisey yimedim bigasdan hazillicam piğinc lapasini kararliyim ihigunde onu yapah nolacah sankim
Ayy bilmiyorum ki kiz ama oluur bence neden olmasinAaaaa kizlar pattisim kalmamış. Yarın sebze günü yapsam sonra pattis yapsam olugmuSekerPancarii .acele cevap behliyomm
Yok gı öyle daha çok yorulur 5 kazan yimek yapsın her misafir ayrı zaten hepisine aynı menüyü versin işte amaaaaanBirer gün arayla yapsan daha az yorulursn sanki tatlm insani su sicaklar yoruyo ya hic bisey degilde
Bişi olmaz canım bende yumurta günüyle et gününü yer değiştirmiştimAaaaa kizlar pattisim kalmamış. Yarın sebze günü yapsam sonra pattis yapsam olugmuSekerPancarii .acele cevap behliyomm
Olur tabi niye olmasın..amaç aynı gün tek tip beslenmek..imzaladım gittiAyy bilmiyorum ki kiz ama oluur bence neden olmasinimzalaa sarraff
Olur tabi niye olmasın..amaç aynı gün tek tip beslenmek..imzaladım gitti
Az yiAyy ne sicak hava beee alisveristeydmm ayaklarm agridisimcik ahsam baskasina davetliyim allahim insallah kilulu yimekler yohtur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?