Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar benn geldimmmmm nasilsinz bakalimm marlin18 lapa ne durumda...bizde erkendn ciktik evden daha yeni geldik once babacimin kabrine gittik ordan arkadasima başsagligina ordan karkete derken mesafelerde uzundu anca gelebildik kizim aç ve uykusuz kaldi yavrum uyudu simdi babasyla..Brnde uykusuzlktan ve yorgunlktan oluyorumm 2 gundr menude yazamadm topluca yazicm ama +degilim bu hafta şükür..dolabo yerlestiricem sonra yemek yapivam saatte yaklasti ayy cok susadm bugun ALLAH'in gucune gitmesin ama cocklar su icerken bile likir likir of dedim..az kaldi elhamdulillah..sulu kofte firin kanat ve patates yapicim ayy aslinda makarna aldim kremali mantatli yapmak istiorum cohhh cnm cekiiiiiiii

Iyim tatlisim cok yogunum davetler sunlar bunlar uğraşıyoruz sen napiyosun nasilsin

Baliiiimmmm
bnm davetlerde haftaya başliiiiiii 3 gun ust iste agirlicam bitircm annemler bigun kv.ler bigun birde esimin atkadaslari var onlarda bigunnn belki 1 gun araylada yapabileremmm

Iyim tatlisim cok yogunum davetler sunlar bunlar uğraşıyoruz sen napiyosun nasilsin

Baliiiimmmm
Aynı tas aynı hamam canım. Şükür iyiyiz. Gelmeyince merak ettim. Sağlık sorunu olmasında gerisi hallolur. Allahım kabul etsin inşallah

Ben bu sene davet almıyorum. Kiz küçük iftar tam uyku saatine denk geliyor. Onu mu uyutacam misafirmi agirliycam. Eşim yok bişey yapma bu sene dedi.inşallah seneye.önceden neydi o bir seferde 10_15 kişi çağırirdim.

Amin kuzum çok teşekkür ederim beni merak edip sordugun icin
Sen napiyosun nasilsin lapa diyetimi yapiyorsun görüşmeyeli
Bugün Başladım bakalım. Bi terslik olmazsa. Bu hafta 5 te 1 diyeti yapıp mezun olmak istiyorum. Tabi yapabilirsem.perşembe Büyük kızın doğum günü .pastamdan ye diye tutturur şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…