- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.041
Bu hafta lapayi da 5 de 5 diyetini de güzelce yap mezun ol canim sonra sende rahat edeğsiinAyyy inşallah canım ya. Bu hafta mezun olmak istiyommm
Allah yardımcımız olsun canım hepimizin. Sıcakta zor oluyor ama ne yaparsın allah rızası için olunca yapılıyorAyyy buralar yanıyorr...ne sıcak mübarek..yemek yapmak gözümde büyüyo..
İnşallah canım ya. Valla yoruldum artık şu diyet işinden.Bu hafta lapayi da 5 de 5 diyetini de güzelce yap mezun ol canim sonra sende rahat edeğsiin
Nerden geldi o tatlılar adres virİnşallah canım ya. Valla yoruldum artık şu diyet işinden.
Iyim tatlisim cok yogunum davetler sunlar bunlar uğraşıyoruz sen napiyosun nasilsin
Baliiiimmmm
sen miii benn miiii.esimde bugun asansorde kurudun iyice dedi bana ee kotu dedim yok kotu degilde dahada verme dedi..adam bikmiko bi hafta eski halime donsem 5 kilo alacak kapasitede oldumuuuuİnşallah canım ya. Valla yoruldum artık şu diyet işinden.
bnm davetlerde haftaya başliiiiiii 3 gun ust iste agirlicam bitircm annemler bigun kv.ler bigun birde esimin atkadaslari var onlarda bigunnn belki 1 gun araylada yapabileremmmIyim tatlisim cok yogunum davetler sunlar bunlar uğraşıyoruz sen napiyosun nasilsin
Baliiiimmmm
Ayy hiç sorma. Eşim geçen gün kuzeni için bi iş yapmıştı da .onlar getirmiş bugünNerden geldi o tatlılar adres vir
Birer gün arayla yapsan daha az yorulursn sanki tatlm insani su sicaklar yoruyo ya hic bisey degildebnm davetlerde haftaya başliiiiiii 3 gun ust iste agirlicam bitircm annemler bigun kv.ler bigun birde esimin atkadaslari var onlarda bigunnn belki 1 gun araylada yapabileremmm
Aynı tas aynı hamam canım. Şükür iyiyiz. Gelmeyince merak ettim. Sağlık sorunu olmasında gerisi hallolur. Allahım kabul etsin inşallahIyim tatlisim cok yogunum davetler sunlar bunlar uğraşıyoruz sen napiyosun nasilsin
Baliiiimmmm
Amin kuzum çok teşekkür ederim beni merak edip sordugun icinAynı tas aynı hamam canım. Şükür iyiyiz. Gelmeyince merak ettim. Sağlık sorunu olmasında gerisi hallolur. Allahım kabul etsin inşallah
Bugün Başladım bakalım. Bi terslik olmazsa. Bu hafta 5 te 1 diyeti yapıp mezun olmak istiyorum. Tabi yapabilirsem.perşembe Büyük kızın doğum günü .pastamdan ye diye tutturur şimdiAmin kuzum çok teşekkür ederim beni merak edip sordugun icin
Sen napiyosun nasilsin lapa diyetimi yapiyorsun görüşmeyeli
Amin canım..Rabbim oruclarımızı kabul etsin inşallah..Allah yardımcımız olsun canım hepimizin. Sıcakta zor oluyor ama ne yaparsın allah rızası için olunca yapılıyor
canimm aktif olmani isterim tabikide ama izne ayrilma bnce sen bilirisn yinede ramazanda bende allak bullak oldum cnm bende pek aktif olamiyorummMoonlii kuzum ben pek aktif olamıyorum grup icin skinti oluyorsa ben izine ayrilayim pek ugrayamiyorum bu ara malüm
AminnAmin canım..Rabbim oruclarımızı kabul etsin inşallah..
yaa bide el kadar bebe varBirer gün arayla yapsan daha az yorulursn sanki tatlm insani su sicaklar yoruyo ya hic bisey degilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?