- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.361
yedim sadece 1 tane yiyebildim yagsiz tuzsuz gitmediTubiş yidin mi pattisini giiii
Ayyy ne güzel. Serinlesin miniklerbizde kizlarla evi cook guzel temizledik şimdi terasa suyu actim şişme havuzu doldurup içinde oynayacaklar
en zoru patates günü diyolar ama şimdi lik cok iyi gidiyir marliss sen nasilsinTubiş yidin mi pattisini giiii
Bende akşam dan soyup hasladim. Birkaç tane vardı küçücük. Sahurda onlari yedim.sumak karabiber falan attim.Akşam da eşime aldırırım artık.ye
yedim sadece 1 tane yiyebildim yagsiz tuzsuz gitmedi
Valla açım ben.erkenden acıktım bugün ama yapcak bişey yok.sebze gününü bekliyom şimdiden sabırsızlıklaen zoru patates günü diyolar ama şimdi lik cok iyi gidiyir marliss sen nasilsin
Senin çocukların yaşları kaç tubiş. Kızmı hepsibizde kizlarla evi cook guzel temizledik şimdi terasa suyu actim şişme havuzu doldurup içinde oynayacaklar
ohhh afern pitirciga benimki koltuk tepelerinde hopluyoİyyim bende oturuyom tatlikomm benim kiz kendi evcilik oynuyo
Afern boyleeee devam ama asama pide yirsen zopayi yisin bendenbende iyiyim partiskoo 1 tene pattis yidimm sadecemenee
gel bebkummmmmmm bidenem geel@ParteMoralll canisimmmmmm konusma bu @SekerPancari71 cohhhhh giskaniommmmmmm icim eriiii adetaaa mıhhhhh oluommmm
Bu yemeynen zor olugsunimzalaaa partişş
Boyuhmubuyuklere küsulmezz
ben yapmimmmm coh gunahmissssss ramazanda diyet yapmah oyle diyiler ben yapmimmgiz partiskooo @ParteMoralll 5 de 5 yapacamm sende göreceennn
Hıı hiçte bilene
ne pidesi giizz aslaaa ve kataaaaaaohhh afern pitirciga benimki koltuk tepelerinde hopluyo
Afern boyleeee devam ama asama pide yirsen zopayi yisin benden
gel bebkummmmmmm bidenem geel
Boyuhmu
ben yapmimmmm coh gunahmissssss ramazanda diyet yapmah oyle diyiler ben yapmimm
yarin ne günü marlisValla açım ben.erkenden acıktım bugün ama yapcak bişey yok.sebze gününü bekliyom şimdiden sabırsızlıkla
evett teyzesi 3 tane melegim var biri 9 biri 8 biri 2 yaşında 16 yaşında evlendim 17 de ilk kizim 18 de diger kizim oldu :)Senin çocukların yaşları kaç tubiş. Kızmı hepsi
aferin giz tohatliiKızlar yeni uyandım
cuma: 63,700
bugün: 63,400
ramaZanda diyett yapmak gunahsa niye yidiklerimizee dimediiini birakmiyon birak rahat rahat yiyekkohhh afern pitirciga benimki koltuk tepelerinde hopluyo
Afern boyleeee devam ama asama pide yirsen zopayi yisin benden
gel bebkummmmmmm bidenem geel
Boyuhmu
ben yapmimmmm coh gunahmissssss ramazanda diyet yapmah oyle diyiler ben yapmimm
Cumaya 63,00 olmam lazım tıhatluu hatta 62,900aferin giz tohatlii
bence olursuun baya bi durakladin ama şimdi yine vermeue basladin hadi bakaliCumaya 63,00 olmam lazım tıhatluu hatta 62,900
Aynen nerdeyse 1 aydır sabitim ya yetti artıkınbence olursuun baya bi durakladin ama şimdi yine vermeue basladin hadi bakali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?