- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.401
Benim kiz bi kere hoplarken ben yapma gizimm düsecen gizim demeye kalmadi kanepenin tahta kenarina yanagini vurdu morardi şiştiohhh afern pitirciga benimki koltuk tepelerinde hopluyo
Okeyyyyyyysadapmammm meneneeee
Bugün en ufak kacamakta insanlari aşşalicam habariniiz ossunduOof offf sicaaaaaaaaaaaak yaaaa yaniyyyyyy
Benim kizda zaten tepelerdeydi yuruyunce iyice gudurduuuuuuuunapcagini sasirdiiiii oruclu orucluda ne zor oliy beeeee
Asam olsada
Benmki anlamiyyyyyy kafayi vuruy anlamiyyy yapma diyince engelleyincede kendni atiooo kollarimdan cildirmalarrrrrrBenim kiz bi kere hoplarken ben yapma gizimm düsecen gizim demeye kalmadi kanepenin tahta kenarina yanagini vurdu morardi şiştio gün bu gündür korkudan hiç ziplayip hoplamiyi yavrum
Yuu bitifilsenHıı hiçte bilene
Daş gibiyim ay em bitiful
Ayy kiz seninki gudurgannmisBenmki anlamiyyyyyy kafayi vuruy anlamiyyy yapma diyince engelleyincede kendni atiooo kollarimdan cildirmalarrrrrrdurduramiorm soyle gizina eccuh akil versn bah dusesin gene gafayiii vurma disin
Ooo supersin miiigissssKızlar yeni uyandım
cuma: 63,700
bugün: 63,400
ben asagilicam asilBugün en ufak kacamakta insanlari aşşalicam habariniiz ossundu
Masallah tubissimmevett teyzesi 3 tane melegim var biri 9 biri 8 biri 2 yaşında 16 yaşında evlendim 17 de ilk kizim 18 de diger kizim oldu :)
Guucuuk daha tiyzesi anamio hiper cocuh. Ama gel masum numalari yaparAyy kiz seninki gudurgannmisbenimki söz dinliyi düsersin diyinci korhiyuii
Valla gücenmece yoh makarnayi iki kaşihdan fazla pideyi avuç içinden fazla yiyeni aşşalarimben asagilicam asilcoh pis asagilarmm ha
Ayy yerim onu giizzzzGuucuuk daha tiyzesi anamio hiper cocuh. Ama gel masum numalari yapar
Ne diyon giif yu go to dı hamır ayem iyıt pasta vit kremaa itiz very delışıs mmmmmm.
Mencede baacmValla gücenmece yoh makarnayi iki kaşihdan fazla pideyi avuç içinden fazla yiyeni aşşalarimpilavla pide ayni sufrada olamas bilem
Ay em fitay em bitifullll
Yuuuuurrr fatennn bitifil menem hemideee greeneyes
weayyyy giskaniyonuhhh muu biniii sevdıcenızıiıiiı formulu biliyohhhk biz
Yuuu bitiful ayem çeçek çeçeeekk gülll Dont gıriin eyes
Hahahahshahhh valla ya ne diya belli deelMoonu anlmahta zorluh çehenler imzaalaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?