- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.381
ne pidesi giizz aslaaa ve kataaaaaa
ben demim oyle diolaaaaramaZanda diyett yapmak gunahsa niye yidiklerimizee dimediiini birakmiyon birak rahat rahat yiyekk
bilmezmuumm ekmegin icine boreeee koyup yimezsin sen
ben demim oyle diolaaaa
if yu go to dı hamır ayem iyıt pasta vit kremaa itiz very delışıs mmmmmm.Kaç kaşıh yiicik sen var makarnaayem go tu du hamırr
anammmmm yiniii biiii dil dahaaa nişliyokkkkkkNişliyonuz gizlaaa
Yok kiz bugün 5 gibi eve gecicem evde tartilirim burda dogru çikmiyii siniğleniyomKız selin rakibem tartildin mi bugün
evett bende çohhhh saďiom ama +200 düm ua gızz bu haftaaa ama bu hafta olmeyecek cohh datlı yediydimmm bu hafta daha yemeyi düşnmüommmmmhem yiyo hemde sabit kaliyo bunu napcazz
sen bence gizli gizli yesino günler mazide kaldiiii ramazan cihana gadan bidaha ehmek yidimi duymayacaksinizzz barmagim gadan bilee yimeeeemmmm
Arti ihiydi onu da veğdi hemanhem yiyo hemde sabit kaliyo bunu napcazz
ahahaahaha yes ofkorssif yu go to dı hamır ayem iyıt pasta vit kremaa itiz very delışıs mmmmmm.
evett teyzesi 3 tane melegim var biri 9 biri 8 biri 2 yaşında 16 yaşında evlendim 17 de ilk kizim 18 de diger kizim oldu :)
Oohh keyfe bahh giiizzbizde kizlarla evi cook guzel temizledik şimdi terasa suyu actim şişme havuzu doldurup içinde oynayacaklar
Yu sadapppppppahahaahaha yes ofkorss
weayyyy giskaniyonuhhh muu biniii sevdıcenızıiıiiı formulu biliyohhhk bizArti ihiydi onu da veğdi heman
yemem diyomm yemiycem diyoomm 5 de 5 yapucammmsen bence gizli gizli yesin
Bak kg verirsen bana
hiiii olursun yu ken biiiiii....mmmm mey bi ay dont novCumaya 63,00 olmam lazım tıhatluu hatta 62,900
Sen basladin mi oruca kiz regl degil miydin ni çabuh bittiBende akşam dan soyup hasladim. Birkaç tane vardı küçücük. Sahurda onlari yedim.sumak karabiber falan attim.Akşam da eşime aldırırım artık.
sadapmammm meneneeeeYu sadappppppp
oluyorummmmmmsadapmammm meneneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?