- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.441
maharna mii benimi gastediyon sennnn gizzz kizima tortellini yaptim yidi 4-5 tane o yirken benim ahlimmmm gettiiii tee italyalara romayaaaa maharnanin başkentine gittim gildimmmmValla gücenmece yoh makarnayi iki kaşihdan fazla pideyi avuç içinden fazla yiyeni aşşalarimpilavla pide ayni sufrada olamas bilem
heee ne dio bu andırstandemedim nee diii wat?Benim gocam izin virmez öle şellereehem o zaman burayi boşlarsiniz burda gonuşuyoh yiter başimiza icat çiharma
Tortellini nee ben onu biliyom mu acebaaamaharna mii benimi gastediyon sennnn gizzz kizima tortellini yaptim yidi 4-5 tane o yirken benim ahlimmmm gettiiii tee italyalara romayaaaa maharnanin başkentine gittim gildimmmm
ulaşılamiyorrrr imzalaaaaMoonu anlmahta zorluh çehenler imzaalaaaa
biliyindiiir gıı çohh gözelll boyle ici dolgulu maharnaaaaTortellini nee ben onu biliyom mu acebaaa
O ne giss bende yapacaammmbiliyindiiir gıı çohh gözelll boyle ici dolgulu maharnaaaa
ben yapmadm kiz yapammki bennnn anca sade maharna alor en fazla sos yaparimm..hazir aldim barilla marka ricotto ve ispanakliO ne giss bende yapacaammm
Ayy çohh gizel görünüyii giiibiliyindiiir gıı çohh gözelll boyle ici dolgulu maharnaaaa
ülesime didiydimm zaatii benim gocisin telefona alrjsii vaa o teraviye gidincee giriumm normaldede erkenden uyurrr menle.ilgilen derr gizar meneeBenim gocam izin virmez öle şellereehem o zaman burayi boşlarsiniz burda gonuşuyoh yiter başimiza icat çiharma
Bende şaşirmadim değalben yapmadm kiz yapammki bennnn anca sade maharna alor en fazla sos yaparimm..hazir aldim barilla marka ricotto ve ispanakli
senin kocanda yetti beeeBenim gocam izin virmez öle şellereehem o zaman burayi boşlarsiniz burda gonuşuyoh yiter başimiza icat çiharma
Benimki de giz buraya bile çoh yazdigimda yiter gayri birah tilifonu diyiülesime didiydimm zaatii benim gocisin telefona alrjsii vaa o teraviye gidincee giriumm normaldede erkenden uyurrr menle.ilgilen derr gizar menee
Senene gizsenin kocanda yetti beee
Heee maharnami yapcan sen yaparsan buralara kim girip laklak yapar acaba bize palevereee atmaaaBende şaşirmadim değalben gendim yaparam giz
Biz kurariz sen dislanirsin gorersinSenene giz
Elimin tersiynen birrrrrrr tohat yersinmemnuniyetsizz
Manti gibimdi giz netten bahtimdaHeee maharnami yapcan sen yaparsan buralara kim girip laklak yapar acaba bize palevereee atmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?