- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.461
Menene dişlayinBiz kurariz sen dislanirsin gorersin@moon8187 imzalaaaa
Benimkilerin törpüye ehtıyacı yok törpülü gibim çoh wandırfull çünkümTırnahlarimi törpüledim ayem bitifilim
Benimkilerin törpüye ehtıyacı yok törpülü gibim çoh wandırfull çünküm
Dimi sanarsın ingiltere piremsesisenin kocanda yetti beee
ayyy evt cokk guzlll ya aksam yapicimm yapicimmmmmmmmm baska bisey yemicm ama sadece onu yicemm tamm miiiiiiAyy çohh gizel görünüyii giiibahtim netten
ben sormana bilem şaşrdm haldimm menn maharna açacamm mennnnn icinii dolsurcamammm wıyyyyyy...hicbir kimse inanabilemezzzzBende şaşirmadim değalben gendim yaparam giz
alll bacımmmmmm al himzaaaaBiz kurariz sen dislanirsin gorersin@moon8187 imzalaaaa
Bi buna bi tatlıya zaafım var ama maharna önce gelirayyyy kufteliiii oyyy hem maharna hemide kufteeeeee
O ne giss bende yapacaammm
Amaaan var mHarna gt al pisur ye burda artislik yapma okadar zamanimiz yohManti gibimdi giz netten bahtimdamen çoh gözel manti ederem övdürtmeyin baga gendimi hoslasmiyom utaniyimm
Sen fazla simardin dikkah et gocan burdanda almesin senjMenene dişlayinvalla tahati yirsiniz dağtıraammm leeann buralarii
hahaha aynen yetti beDimi sanarsın ingiltere piremsesi
alll bacımmmmmm al himzaaaa
Bitiful olan kendini övermi heççççohhhh gozel sanii kendiniiiiii sankim menden huzel sankim @ParteMoralll partisten yesil gosluuuu sankimmM e g g migiden daş hıhhhhhhh pacahsızzzzzz
Yinemi maharna bir haftadr yemiorm insani zorluosnz ki yiimBi buna bi tatlıya zaafım var ama maharna önce gelir
Hemide köfteli yada kıymalı bol soslu
Yok hep makarna deel mesela iftardan sonra makarna isten mi diye sor yoh derimYinemi maharna bir haftadr yemiorm insani zorluosnz ki yiim
Bi dkçohhhh gozel sanii kendiniiiiii sankim menden huzel sankim @ParteMoralll partisten yesil gosluuuu sankimmM e g g migiden daş hıhhhhhhh pacahsızzzzzz
Esim diyoki neyine bayilion dio aaa dedm ayip edirsen kocacim hergun pisirsem hergun yirimYok hep makarna deel mesela iftardan sonra makarna isten mi diye sor yoh derim
hehh buyur bahalimm ne edecennn yesil gossluuu seniiiiii hiii menimkilerde çahırrrrr mende güzelemmmmmm hicc öbünmeye gerehhh duymammmmBi dkburda yalniz kendni ovdun sanki yesil gozlu olusum okdrmi heee ben variken sana ne oluyo cekil kenaraaaaaaaaa
Biz annemle makarnacıyız. bol soslu makarna ve cacık. babamda hiç aramaz makarna cacık vs.Esim diyoki neyine bayilion dio aaa dedm ayip edirsen kocacim hergun pisirsem hergun yirimiodaa baaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?