- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.501
Hiç bişiye izin vermiyi burda barim rahat olam dimi yavTabiiiii mamti maharnasinin icine koy giymayo pisir neyine yetmiiiiiolsada yesek aman
Gocana mi yapin oyle afern menem akilli gixim
Muzik dinleme canm sen kafa yapiy sendeöluyoruumm anlasanağgggğğğ
Men ovdum ya menem tek bitifilHani bitiful olanlağ kendini övmedisiğirlendim
imzalaaaHiç bişiye izin vermiyi burda barim rahat olam dimi yav
Yes ofkors ayem men sizi istemiyrum menim gözelliğimi görmeh icin yapiyonuz biliyomBiz grubu aççaz seni almıcaz it ize pensıl
Biz özgür hatunlarık o yüzdendirYes ofkors ayem men sizi istemiyrum menim gözelliğimi görmeh icin yapiyonuz biliyom
oruc degilmisin gizzNononononononoooo
Gahkin gi dans edelm
Pal i acin bideen gozel sipor
Olablr kivarmama engelmidiroruc degilmisin gizz
Tabii tabi hrblfylemi zayiflicaz ? Gunde bir kere yemek yiyip sabah aksam sadece mama icerekmi zayiflicaz? Cok saglikli gercekten :)Saglıklı beslendiginize ne kadar inanıyorsunuz? Ne kadar saglıklı beslenmek istesek bile sizce 20 yıl onceki besinler ile simdiki besinlerin saglık kalitesi aynı mı? En dogal sebzeye bile zirai ilaçlar veriliyor neyin sağlığından bahsediyorsunuz : )
-Yeterince beslendiğimi düşünüyorum, köy yumurtası yiyorum, yoğurdu evde yapıyorum.Saglıklı beslendiginize ne kadar inanıyorsunuz? Ne kadar saglıklı beslenmek istesek bile sizce 20 yıl onceki besinler ile simdiki besinlerin saglık kalitesi aynı mı? En dogal sebzeye bile zirai ilaçlar veriliyor neyin sağlığından bahsediyorsunuz : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?