- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.541
[/QUOTE
sen gorumcemisin simdi tohatlıiii
kiblemek ne bebegim.ne yapmam lazmmKiblesek kaldırır mı yönetim acaba
Gerçi ara sayfalarda kalır tubiş kızlar gelince 50syfa yazışıoz zaten
Sen direkt Kazen e mesaj at tatlım fotomu kaldırmak istiom diyekiblemek ne bebegim.ne yapmam lazmm
tamam tatlim attim bakalim insallah yardimci olurSen direkt Kazen e mesaj at tatlım fotomu kaldırmak istiom diye
iftara gidiom gelicim
tesekkur ederim kuzum o senin güzelliğin simdi mesaj attim insallah yardimci olurrAyy kacirmasim cokkk guzellsinizz tubissay kazene falan yazsan taninma ihtimalim var kaldirir msnz desen kaldirirlar mi ki
Kız miigiiiiiiiSekerPancarii @esmerm91 tubi_klc @ParteMoralll marlin18 @Seksensekizli @moon8187
toplanın patta baptım
Yengemin doğum günü süpriz bapcaz kızlar
it ize centilmen
Saol balım az yidim :* :*tamam tatlim attim bakalim insallah yardimci olurafiyet olsin kuzum az ye
İt ize çoh ayıpKız miigiiiiiiiM e g g bu pastayi koyacak bu günü mü buldun . Yapilirmi bu tamda pattis günün de .yidiğinn pastalar top top et olsun inşallahhhhh
İftar oldumu kizzzzSaol balım az yidim :* :*
evett kuzum yedimm acayip zor bir gündü oruc tutarken bile bu kadar zorlanmadimmm ama şükür sıfır kacamakla bitirdim ama bende bittimmmTubiştubi_klc yidin mi gii pattislerini. Ben hasladim. Birazını da sulandırip çorba gibi yapcam inşallah güzel olur. Valla canım çok çorba çekti. Kizlara tarhana çorbası yaptım. Allah günah yazmasın ama mis gibi koktu yaaa
Ama ben saglıklı bir sekilde kilo vermeden bahsetmiştim : ) tavuklarınız bugday ile besleniyo o bugday yetişirken zirai ilaçlara maruz kalıyo: )-Yeterince beslendiğimi düşünüyorum, köy yumurtası yiyorum, yoğurdu evde yapıyorum.
-Hayır 20 yıl öncesiyle şimdiki besinler aynı değil, herşeyin yapısını bozdular.
-Sağlıktan bahsetmiyoruz zayıflamaktan bahsediyoruz bu grupta :)
Biz sabah aksam mama vermiyoruz ayrıca mama degil shakeTabii tabi hrblfylemi zayiflicaz ? Gunde bir kere yemek yiyip sabah aksam sadece mama icerekmi zayiflicaz? Cok saglikli gercekten :)
buğday ilaclara maruz kalıyor diye bizdee bütün gün mamayla beslenmeyemi maruz kalalimAma ben saglıklı bir sekilde kilo vermeden bahsetmiştim : ) tavuklarınız bugday ile besleniyo o bugday yetişirken zirai ilaçlara maruz kalıyo: )
Mende davetli miyemmSekerPancarii @esmerm91 tubi_klc @ParteMoralll marlin18 @Seksensekizli @moon8187
toplanın patta baptım
Yengemin doğum günü süpriz bapcaz kızlar
it ize centilmen
Ben doydum tubiskizlar daha doymadinizmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?