- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.561
Ben gordm ama hangisi sensn ki anamadim yaaaa ossundu hepiniz coh gozelsiniz bebumay sagolun canlarimmm o.sizin guzelliginiz
yaaa tabii mama shake suya karistr ic nooh nyse ki bani yemissinBiz sabah aksam mama vermiyoruz ayrıca mama degil shake
KiB.ledim onuBen gordm ama hangisi sensn ki anamadim yaaaa ossundu hepiniz coh gozelsiniz bebum
yaaa tabii mama shake suya karistr ic nooh nyse ki bani yemissin
EfferinKiB.ledim onu
Afiyet olsun partişimmSahur yok
Aksam
Biraz patttiss
Peynir az kasar
Domatis
Et sote
Cay ictimm bidee
Bir dilim tb ekmegi
o senin guzelligin bebegimm hardal sarısı şalli olan benim.bebegim ıkinci fotodada genc olan benimmBen gordm ama hangisi sensn ki anamadim yaaaa ossundu hepiniz coh gozelsiniz bebum
yaaa tabii mama shake suya karistr ic nooh nyse ki bani yemissin
Ben doydum tubisgocim beni özlemis kiz uyusun tv film keyfi yapcaz benden hayır yoh bugün fazla gelmem
elllerin dert gormesinnn giiii sacma sapan laf yetiştiriyor bideeKiB.ledim onu
cokk iyi menu canimm pattisi goresi gozum yohhh bu aradaaaSahur yok
Aksam
Biraz patttiss
Peynir az kasar
Domatis
Et sote
Cay ictimm bidee
Bir dilim tb ekmegi
bana cok zor geldi yaaa sen nasil oldunnSebze günü canım. Otliyacaz bol bol
Bana da zor geldi valla. Akşam zor tuttum kendimi.bir ara boşver kendine eziyet etme ye istedigini dedim .sonra su içtim bol bol.mide yi doldurdum suyla yemeğe yer kalmadıbana cok zor geldi yaaa sen nasil oldunn
Kız tubiş hayatının en kısa ve öz menüsü bu olmuştur benceminü haşlanmış pattis nokta
aynen valla acliktan nefesim koktu yaaaBana da zor geldi valla. Akşam zor tuttum kendimi.bir ara boşver kendine eziyet etme ye istedigini dedim .sonra su içtim bol bol.mide yi doldurdum suyla yemeğe yer kalmadı
tubi_klc yarın ne yicen kiz
saol balımmMende davetli miyemmyegenine nice mutlu yillara miigiii dogum günü kutlu olsun
Aynen valla bütün gün cesitli yemekler geçti aklımdan benim deaynen valla acliktan nefesim koktu yaaaseytan nasil dürtükliyor o kadar nimeton icinde sadece patates mi yiycen diyo delimisin sen diyo ama şükürler olsun gün bitti
doğum günü şeysi partiş ya azcık yidim kalmadı zaten hemencik bitti herkeşler bayıldı ben yiyin yiyin dedim onlar tontiş olcek ben fit olcem
Kız tubiş hayatının en kısa ve öz menüsü bu olmuştur bence
Benimki öyle oldu çünkü
Pattissssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?