- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.581
zorAynen valla bütün gün cesitli yemekler geçti aklımdan benim de
doğum günü şeysi partiş ya azcık yidim kalmadı zaten hemencik bitti herkeşler bayıldı ben yiyin yiyin dedim onlar tontiş olcek ben fit olcem
Bende kabak, patlıcan, biber yapıyım diyom fırında üzeri ederim domates soslu sarımsaklı offff.belki mantar da haslarim. Şimdi yapıyım bari sahurda gözümün uykusuyla zor gelir' aynen öyleee ben yarin patlican biber domates firina surecem közlensin kozleyip dograrim icine maydanoz yesil sogan sumak limon
Niye kız. Vazgeçtim demek sakın. Sen vazgeçersen bende vazgeçerim baktubinin 5 günde 5 kilo verme çabaları adli romanimiz hic bi zaman basılmayacktir boşuna behlemeyinn
cok iyii yarin midemiz dolsun acıkBende kabak, patlıcan, biber yapıyım diyom fırında üzeri ederim domates soslu sarımsaklı offff.belki mantar da haslarim. Şimdi yapıyım bari sahurda gözümün uykusuyla zor gelir
Ye sen pastalari yeeeesahur: adana kebap, şalgam suyu, kafam kadar lavaş
(böyle sahur mu olur demeyin çohta gözel oliiiy it ize mikemmel)
şaka şaka azcık lavaş iki parmak kadar
iftar: fasulye kavurması, 4 kaşık bulgur pilavı, şalgam suyu, tavuk sote
ara: eccük pasta kağıt inceliğinde dilim
Niye kız. Vazgeçtim demek sakın. Sen vazgeçersen bende vazgeçerim bak
gizz sen hem adanali hem tohatlımısiinnsahur: adana kebap, şalgam suyu, kafam kadar lavaş
(böyle sahur mu olur demeyin çohta gözel oliiiy it ize mikemmel)
şaka şaka azcık lavaş iki parmak kadar
iftar: fasulye kavurması, 4 kaşık bulgur pilavı, şalgam suyu, tavuk sote
ara: eccük pasta kağıt inceliğinde dilim
Adana yedim diye adanalı mı oluyorum tubiş git bi kadayıf yi gel pattis bozdu senigizz sen hem adanali hem tohatlımısiinn
heeePatta yiyerek formumu koruyorum
Heee kız zor geldi bugün bayaaaa cok ayip marlişşsbirakmak icin hazirdami bekliyodun giii
ne bilim.gisss kebapla şalgami herkes bir arada bilmezzAdana yedim diye adanalı mı oluyorum tubiş git bi kadayıf yi gel pattis bozdu seni
bana daa yaaHeee kız zor geldi bugün baya
marliş ben yine regl im yiyrbiliyirum gun boyu sen 20 saate yakin oruc tutuyorsun dokunmasin.bebegim.ben kendimi cok halsiz hissediyorum simdi. yarin sahurda sebzelerini ye eger bugunki gibi kötü olursan devam etme bide zayifsin Allah korusun dokunmasinHeee kız zor geldi bugün baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?