- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.801
Sen mi ben mi.akşam ki menüm de hiç cezbetmiyo beni yaaaaAy bugün çoh açim menn
Sen nasılsın kız tubiş ne yedinay kiyamam ben saanaa sen oyle diyince ben daha kötü oldumm zayifsin zaten bukadar eziyet etme kendine
Sen mi ben mi.akşam ki menüm de hiç cezbetmiyo beni yaaaa
Biraaak hemen birak dedin ya hosuma gitti :) zaten zor yapion ya ondanne giizzzzz ne guluyon ölsünmü gadınn
niye gustun balam banaaaa kiz tubiss hosuna gitti birak demesi bence birakma ama miden asiri agriosa orucla agir geliosa bence yapma saglik herseyden onemlidir.Partişs ne gülüyonnn küstüm sanaaa.
Ye bisiler tubiss saat kac olduuuhenuz hiç bişeyy
ask ossun kimse sevmiy beni ne desem kusiyyyHiccc ölüyüm mu kız parte.
Kötü kalpli parteee
ask ossun kimse sevmiy beni ne desem kusiyyy
Biraaak hemen birak dedin ya hosuma gitti :) zaten zor yapion ya ondan
niye gustun balam banaaaa kiz tubiss hosuna gitti birak demesi bence birakma ama miden asiri agriosa orucla agir geliosa bence yapma saglik herseyden onemlidir.
amaaniiinn sen duygulanirmiydin giiiiiask ossun kimse sevmiy beni ne desem kusiyyy
Ye bisiler tubiss saat kac olduuu
Sebze yi sebzeeeebaahhhh yiiriiiimmmmm
Bunla beni anlamioAglama partiss aglamaa yiterrr partisimi üsmeyin
ozamanhe valaa cohh zorr yapiyom agzmda durmuyo haa
uleeen neyim beeeeen tasmiyim ne diysen sen banaaamaaniiinn sen duygulanirmiydin giiiii
caniiimmmmm opiimm barisalimmBunla beni anlamio
ozaman
uleeen neyim beeeeen tasmiyim ne diysen sen banaa
Gavga itmeyinnnBunla beni anlamio
ozaman
uleeen neyim beeeeen tasmiyim ne diysen sen banaa
kiz ne değiştirip duruyon orda duran hatunuu bahh yabanci birime yazar gibii hissediyoimmm yandan bakış atan abla iyiydiiuiiGavga itmeyinnnbeği siğirlendirmeyinn opindi it ize tohat
Ben soguktum dimicaniiimmmmm opiimm barisalimm
Ben kavga etmem direk tohati yapstiririmGavga itmeyinnnbeği siğirlendirmeyinn opindi it ize tohat
Hepsi ayni abla kizzkiz ne değiştirip duruyon orda duran hatunuu bahh yabanci birime yazar gibii hissediyoimmm yandan bakış atan abla iyiydiiuii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?