- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.841
Ivitttt fettucini yiceeeez hemideeeeee ayy imzalaa yanindada limimataaaa dimi imzalaaaaheee yapicikkk vallahaa Ramazan bi geçsinn alaciikk gızları gezicikkkk maharna yiyicikk demi gizzz @ParteMoralll partiş imzalaaaa
Maharna mi yicinizheee yapicikkk vallahaa Ramazan bi geçsinn alaciikk gızları gezicikkkk maharna yiyicikk demi gizzz @ParteMoralll partiş imzalaaaa
Ben kola aliyim yaninaIvitttt fettucini yiceeeez hemideeeeee ayy imzalaa yanindada limimataaaa dimi imzalaaaa
Evet anlamiyirrrrHee seni taniiyiir hayla anlamiyiirAma tohati yirsin arada olug ölee şeller yapagim
kim olu anlamadmDoldur kankiiiiama bazende aşığı umursamaz oluğurr amaan çohda tın dirin
Arsiz miibide baaa laf ediyiiii arsiz pis bogazzz
Ben oluğum gizz umuğsamamEvet anlamiyirrrr
kim olu anlamadm
Biz oranin liminatsini seviyik kola ne yaa zararli kolaa cikcikBen kola aliyim yaninapiilissss
Amaaa diyebilirim oyuzden ayagini denk alişte bunu kaldiraamamm
benden bahsediyon sandm hatta ben coohhh umursamazm sevdklerimmmmm haricBen oluğum gizz umuğsamamyapagim öle şeller
Mende öyle gamsiz bayguş oluğum bazenAmaaa diyebilirim oyuzden ayagini denk al
benden bahsediyon sandm hatta ben coohhh umursamazm sevdklerimmmmm haric
Light kola seveğimBiz oranin liminatsini seviyik kola ne yaa zararli kolaa cikcik
ShhaahhahaahhaahahahHhLight kola seveğimpaklava yesem yanina light kola söylerim kilo almiim diye
Giskandinnnn yoksaaaHahittinnn
Bu tür bi cümlenin samimiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler eminim.bende samimiyete guvenerek yorum yaptim "bogazinda kalivereydi ya" sakaydi yani beddua falan degildi kusurabakma bidaha yapmicagimdan emin olabilirsn.
Sen bilirsin marlinÖzür dilerim. Yanlış anlasiliyorsaam bir daha seninle ilgili yorum yapmam. Kusura bakma.
Amaaa diyebilirim oyuzden ayagini denk al
benden bahsediyon sandm hatta ben coohhh umursamazm sevdklerimmmmm haric
GisganigimmmmGiskandinnnn yoksaaa
Sen bilirsin marlin
Aaa miigiii yapmaaaBu tür bi cümlenin samimiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?