- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.861
Boşver selin ya kimse benimle konuşmak zorunda değil, kimseye de zorla konuş diyemem herkesin keyfi bilir.Aaa miigiii yapmaaa((((((
Birşey yaptığım yok tubi. Ben sadece alındığımı söyledim beklediğim cevap "aa farketmedik megi pardon"du. Ama tamam merak etme bir daha hakkında konuşmayız vs vs denmiş emin ol bu daha kırıcı. Tamam gerçekten benim için sorun değil konu uzamasın kapansın.
OkyyBu tür bi cümlenin samimiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler eminim.
biz hepimiz seni seviyoruz canimm eminBirşey yaptığım yok tubi. Ben sadece alındığımı söyledim beklediğim cevap "aa farketmedik megi pardon"du. Ama tamam merak etme bir daha hakkında konuşmayız vs vs denmiş emin ol bu daha kırıcı. Tamam gerçekten benim için sorun değil konu uzamasın kapansın.
Saka sakaa degilsnnnnnn yahunda fit anne olucann kurabiye yeme amaben zaten şiskoyum kiii alinmamm kiii
senin giskanmadigin bisi yokkiGisganigimmmm
Senin samimiyetinden şüphem yok canımbiz hepimiz seni seviyoruz canimm emin
ayyy ağzindan ball damliiyiiii fit anne olacamm bennnnnSaka sakaa degilsnnnnnn yahunda fit anne olucann kurabiye yeme amakendimede soyluorm bunu
senin giskanmadigin bisi yokkibiktmmmmm sendennnn dus yahamdan kara kizxzzz
yeğimmm seniiiiSenin samimiyetinden şüphem yok canım
Nutella damliyoooooayyy ağzindan ball damliiyiiii fit anne olacamm bennnnn
yeğimmm seniiiiama yohh yiyememm sebze günü tatli yasakkk
giizz sebze gunuyle et gününü atlatirsamm son 2 gün diye disimi sikardim belki ama iş bu iki günü atlatmaktaaahaha çok tatlısın balım sebze et günü kolay da meyve günü zorluyor canım dikkat et :*
hiç yakismionuz siz birbirinize partiş menimmm gankammmmmmNe kadarda kankiliskoukkkk
mennnn hariçç
suuuusssssssssss daha fazla gonusmaaNutella damliyooooo
Sebze et o kadar zorlamıyor yumurta günü de fena değil tok tutuyor önemli olan meyve, istersen onu son güne algiizz sebze gunuyle et gününü atlatirsamm son 2 gün diye disimi sikardim belki ama iş bu iki günü atlatmaktaa
yohh giz ne uyhusuuuu kizima kakk yaptim bid ekemik suyu yaotim uyuttum anamla bacilarlanla konusyum ancahh geldim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?