Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlarr yaa bu sebze gününde sadece 1 kasik yagla bol soganli sarimsakli domatesli kabaak pisirsem yesem nolur

Merebayınnn gonşulaaa cilgina dondum interneyşılım yohudu stresden kilo aldim uf cok mutsuzum verdigm kilo geri dondu 61.7yim su an gafayi yicem
sohhh diyetlerin sonucunda dikkati birakirsan sonuc maalesf boyle oli canimmm menn diom mennn bikiomm mende şohh diyet ettiydimm men doru diom men herseyi biliommmm

M e g g aşk olsunn tamm sen birascıkın alingansn wi ar biliyohh ama bende kizlarin samimiyetinden eminim canimcim ya yapmaaa emiii hadi sevv bziiiii bas bağrınaaa bağrınaaaaaaaa
Canım benim kimseyle sorunum yok takımı seviyorum. Ama bana verilen cevaplar doğrultusunda cevaplar veririm bundan sonra o kadar yani

hiç yakismionuz siz birbirinize partiş menimmm gankammmmmm
mennnn hariçç
Evet moon haric dedim seni sevirem ondan sen haric didim gii hep sekrrpncasi didid umursamiom didi

Bizmiiii
suuuusssssssssss daha fazla gonusmaa nutellaa diyi yaaaa essegin aklına garpiz gabığı getiriiyyyyyy
Eve sokmuom o derece
yohh giz ne uyhusuuuu kizima kakk yaptim bid ekemik suyu yaotim uyuttum anamla bacilarlanla konusyum ancahh geldim iste

Merebayınnn gonşulaaa cilgina dondum interneyşılım yohudu stresden kilo aldim uf cok mutsuzum verdigm kilo geri dondu 61.7yim su an gafayi yicem
bende diyim bi eksikk vaa senmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…