- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.981
Afiyet olsun miigiiiSahur: omlet, domates, zeytin, peynir
İftar: türlü, yoğurt, biber turşusu, karpuz 2 kare dilim
Saol canem gayfe yapıcem şimdik hemde osmanlı gayfesi pek leziz oliyy gel höpürdetekAfiyet olsun miigiiinapaysuunn
Afiyet olsun tubis keske kurabikler olmasaydikizlar minümü yazıyorum hazir olun sabah kahve yanında 1 minik kurabik öğlen 2 tane mercimekli köfte 1 kase sebzeli el tursusu sifir yağ salataa aksam 1 kase yogurt çorbası 1 tabak bamya yemeği 2 tane çiğküfte salata sifirr ekmekk
Oo gayfe mii hemenn gelereeeemmmSaol canem gayfe yapıcem şimdik hemde osmanlı gayfesi pek leziz oliyy gel höpürdetek
Aaa sıfır ekmek ne yeni mi çıktı okizlar minümü yazıyorum hazir olun sabah kahve yanında 1 minik kurabik öğlen 2 tane mercimekli köfte 1 kase sebzeli el tursusu sifir yağ salataa aksam 1 kase yogurt çorbası 1 tabak bamya yemeği 2 tane çiğküfte salata sifirr ekmekk
Ben paylastm smdi geldim ancaaa kara gixMenü yoh hala kimsedenherkes yazsin men üle yazaram
cok guzel sebze gunukizlar minümü yazıyorum hazir olun sabah kahve yanında 1 minik kurabik öğlen 2 tane mercimekli köfte 1 kase sebzeli el tursusu sifir yağ salataa aksam 1 kase yogurt çorbası 1 tabak bamya yemeği 2 tane çiğküfte salata sifirr ekmekk
Ohhhhhjj masalllaaaaaaaah yarasinMenüm
Sahur: 2 küçük kuru sogan, 3 4 dal yesil sogan az zeytinyağıyla kavurdum 2 yumurta kirdim peynir koydum omlet yaptim 6 dene zeytin az peynirle yidim
İftar: 1 hurma, çeyrek ekmegin dısı, yarim kase tarhana çorbası, tavuk taşlık kavurma
1 dilim revani, bir mini donduş
Sahur niyetine 8 10 erik baska bisi yimicem sahura
Spogg yaptimm eridi onlaggOhhhhhjj masalllaaaaaaaah yarasin
sebze günü ney giizs yohh oyle biseyyBen paylastm smdi geldim ancaaa kara gix
cok guzel sebze gunu
Gayet iyi kiz afiyet olsunSahur yok
Iftar
8-9kanat
5kofteizgara
Bir bardak bitter lemon
Ossuundu napm
Bide asam cnm cekirdek cekti bir avuc cikirdekbanane napm banane
aslinda yohhduu sizin yüzünüzden cıhtiıAaa sıfır ekmek ne yeni mi çıktı o
Spoğumu yazaam
İsinma
100 squat
30 ayakta arkaya tekme
30 kopek iseme hareketi
30 selulit savar hareketi
30 istiridye hareketi
30 köprü hareketi
30 sn plank
20 lunge
20 ayak kanepede lunge
20 tam mekik
20 karin hareketi
20 bel hareketi
15 iki bacak aşşaği yukari
70 thing master
Vee soguma hareketleri
afiyett olsuunn sağaa ne yisen helaalll o kaa spor yapiyon balimm yi tabiii yide guclemMenüm
Sahur: 2 küçük kuru sogan, 3 4 dal yesil sogan az zeytinyağıyla kavurdum 2 yumurta kirdim peynir koydum omlet yaptim 6 dene zeytin az peynirle yidim
İftar: 1 hurma, çeyrek ekmegin dısı, yarim kase tarhana çorbası, tavuk taşlık kavurma, yogurt, light kola
1 dilim revani, bir mini donduş
Sahur niyetine 8 10 erik baska bisi yimicem sahura
Anliyy benSpogg yaptimm eridi onlagg
sebze günü ney giizs yohh oyle biseyy
diyosunnnGayet iyi kiz afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?