Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yap marliş yao iç sicacik için isinsin bagarsaklarin sevinsin :))(( marlin18
Kız hiç sorma Tubis. Yatiyom öyle boylu boyunca.elim ayağım titriyor. Soğuk terler bosaliyo. Bayiliyom sandim.Eşimde oruçtan boyle oldu sanıyo.yazık sen yarın dinlen tutma diyo bana.bilse diyet yaptığımı delirdin mi der kızar bana.yok anam neyime benim diyet. Eski duzenime döcem ben .az yiyedim kız tubiş tubi_klc şu mübarek günlerde kendimize eziyet etmeyelim yaaa

Sagol balım. İyi dir kız. Sen yaparsın da iyi olmami.benim vardı tarif de kaybettim. Çok severim revaniyi. Bi tabak yolla kız gonşu hakkı
Ayy canim benim yollamam mii çoluk çocuk gelin de yiyekk dur veriyim tarifi o zaman gonsu kizim tatti ve bayildi

ayy yazik sana canim yaa aynen valla en iyi yol bildigimiz yoll ye guzelce canin yerine gelsinn

ayy yazik sana canim yaa aynen valla en iyi yol bildigimiz yoll ye guzelce canin yerine gelsinn

başliycamm 3 ünedeee besinedeee aksama kadar kedinin cigere baktığı gibi mutfaktaki yiyeceklere baktim iki.gündür saglikli olsada yiyemiyorsun sevmedim.ben bu işi en iyi yol.bildiğim yoll ramazana kadar sıfır ekmekle yola devam bakalim.nasil fark edecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…