Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla 2 gündür tatlılar gözümün önünde döndü. Ekmek desen öyle. Bebişin ekmeginde bile gözüm kaldı

Ayy kızlar siz baya kötü etkilenmişsiniz..bana bişey olmuto hayret..sağlığınız daha önemli eski düzen devam etmek sizin icin daha iyi olur..

Bugün akşama doğru regl olum..peki kızlar tartı fazla gösterir mi bu durumda..+1 fazla çıkıyorum inşallah ödemdir..

Ayy kızlar siz baya kötü etkilenmişsiniz..bana bişey olmuto hayret..sağlığınız daha önemli eski düzen devam etmek sizin icin daha iyi olur..
Valla bana hiç yaramadı canım. Neden böyle oldu ben de bilmiyorum. En iyisi bildiğim yoldan şaşmamak. Ben çok iradesiz çıktım yaaaaa?

Bende gelem mii bende kilili şile yimem izgara yiter
Gel bebegmmmm geeek
ayyyyy marlin yapma oyleeeeeeee cok gunaaah kendine eziyet etme helede oruxta aslaaa yapma cnm benm sen okdr kgda deglsn lutfen saglik daha onemli.. ben gecen oruxta gozum karariodu.. sonra aksama dogru ellim titriodu ayakta is yapsam bayilcam...sonra kalbm gumgum annem dedi sekerin dusmustr ne kotuuuu oldmmm sen bide ac kalmissn yapma cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…