- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #154.961
Valla 2 gündür tatlılar gözümün önünde döndü. Ekmek desen öyle. Bebişin ekmeginde bile gözüm kaldı
Ayy kızlar siz baya kötü etkilenmişsiniz..bana bişey olmuto hayret..sağlığınız daha önemli eski düzen devam etmek sizin icin daha iyi olur..başliycamm 3 ünedeee besinedeee aksama kadar kedinin cigere baktığı gibi mutfaktaki yiyeceklere baktim iki.gündür saglikli olsada yiyemiyorsun sevmedim.ben bu işi en iyi yol.bildiğim yoll ramazana kadar sıfır ekmekle yola devam bakalim.nasil fark edecekk
Bende eski duzenime dönmek istiyorum canımAyy kızlar siz baya kötü etkilenmişsiniz..bana bişey olmuto hayret..sağlığınız daha önemli eski düzen devam etmek sizin icin daha iyi olur..
Regl olmuş sun canım artı olman normal. Odemdir o sıkma canınıBugün akşama doğru regl olum..peki kızlar tartı fazla gösterir mi bu durumda..+1 fazla çıkıyorum inşallah ödemdir..
Valla bana hiç yaramadı canım. Neden böyle oldu ben de bilmiyorum. En iyisi bildiğim yoldan şaşmamak. Ben çok iradesiz çıktım yaaaaaAyy kızlar siz baya kötü etkilenmişsiniz..bana bişey olmuto hayret..sağlığınız daha önemli eski düzen devam etmek sizin icin daha iyi olur..
irade degul vücuda eziyet benceValla bana hiç yaramadı canım. Neden böyle oldu ben de bilmiyorum. En iyisi bildiğim yoldan şaşmamak. Ben çok iradesiz çıktım yaaaaa?
Ödemdir canim cumaya bişi kalmaz eksiye dönersinBugün akşama doğru regl olum..peki kızlar tartı fazla gösterir mi bu durumda..+1 fazla çıkıyorum inşallah ödemdir..
Gel bebegmmmm geeekBende gelem miibende kilili şile yimem izgara yiter
ayyyyy marlin yapma oyleeeeeeee cok gunaaah kendine eziyet etme helede oruxta aslaaa yapma cnm benm sen okdr kgda deglsn lutfen saglik daha onemli.. ben gecen oruxta gozum karariodu.. sonra aksama dogru ellim titriodu ayakta is yapsam bayilcam...sonra kalbm gumgum annem dedi sekerin dusmustr ne kotuuuu oldmmm sen bide ac kalmissn yapma cnm yaaKız hiç sorma Tubis. Yatiyom öyle boylu boyunca.elim ayağım titriyor. Soğuk terler bosaliyo. Bayiliyom sandim.Eşimde oruçtan boyle oldu sanıyo.yazık sen yarın dinlen tutma diyo bana.bilse diyet yaptığımı delirdin mi der kızar bana.yok anam neyime benim diyet. Eski duzenime döcem ben .az yiyedim kız tubiştubi_klc şu mübarek günlerde kendimize eziyet etmeyelim yaaa
Oohh afiyet ola partis hanimmBen disardym hala yedim sistmmsmdi sahldeym pufr pfuru esiiiiiyy
Sagl beeebemmmmmOohh afiyet ola partis hanimm
Menü yoh hala kimsedenSagl beeebemmmmm
İradesizlik değil canım..sen baya kilo verdin galiba vücudun direnci düşmüs olabilir..Valla bana hiç yaramadı canım. Neden böyle oldu ben de bilmiyorum. En iyisi bildiğim yoldan şaşmamak. Ben çok iradesiz çıktım yaaaaa?
onun hadi direnci düştü bana nee olduuİradesizlik değil canım..sen baya kilo verdin galiba vücudun direnci düşmüs olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?