- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.081
Kofteleri içleri oyuk sekillendirip firina atiyorum rengi dönünce aliyorum içlerini püreyle doldurup az da kaşar koyyorm çok az salcali su yapiyorum dibine kizarana kadar pişiriyorum firinda gonsuİlk defa yapıcam bende. İnşallah güzel olur.sen köfteleri önce pişiriyon mu.nasıl yapiyon
Ohhhh ne güzel. Benim bebiş 6 buçuk ta uyandişu an hâlâ yataktayim minigim ablalariyla tv izliyorr
Kizlar siz ne pisiriyonuz akşama
Heee kız 3 günde yarım kilo vermişim zaten. Şimdi yer 1 kilo geri alırımmarliş 3 gün araliksiz yesr ancak kendine gelecekk eee 54 kiloyla 5 de 5 yaparsa böyle oluyor demekki:))))))
Ayy harikaydi kiz revaniyi annemde yapar ama bana hep ağır gelir pek yiyemem ama bu çok hafifti eşim bütün tepsiyi yidiSekerPancarii kız dünkü revani nasildi. Beğendin mi.
yok ya almazsin dunki menu cok hafifdi yinede o aclig ne tatlo yemissin ne biseyyHeee kız 3 günde yarım kilo vermişim zaten. Şimdi yer 1 kilo geri alırım
anlat bakim seloosAyy harikaydi kiz revaniyi annemde yapar ama bana hep ağır gelir pek yiyemem ama bu çok hafifti eşim bütün tepsiyi yididatliyi görünce gözü döniyi adamin ama iyi oluyo bana kalmiyo ertesi gune hic bi dilim kizima ayirdim kizim bile iki dilim yidi
Bilmiyom ben belki firinda karniyarik yaparim kizartmadanKizlar siz ne pisiriyonuz akşama
Kiz dün virdim tarifi dur bida vereman
anlat bakim seloos
Bakalım bende deneyeceğim bugün köfteyi. Bi arada revani yapmayı düşünüyorumKofteleri içleri oyuk sekillendirip firina atiyorum rengi dönünce aliyorum içlerini püreyle doldurup az da kaşar koyyorm çok az salcali su yapiyorum dibine kizarana kadar pişiriyorum firinda gonsukiz dünü revani harika ve hafif olmustu
Afiyet olsun tatlimAyy harikaydi kiz revaniyi annemde yapar ama bana hep ağır gelir pek yiyemem ama bu çok hafifti eşim bütün tepsiyi yididatliyi görünce gözü döniyi adamin ama iyi oluyo bana kalmiyo ertesi gune hic bi dilim kizima ayirdim kizim bile iki dilim yidi
Borcom da mı yaptın canım yok sa fırın tepsisinde miEki Görüntüle 1850026 Eki Görüntüle 1850027 Sonuncu resmi yüklemedi sonra da isitilmis 180 derece firinda pisir
tubi_klc
Doğum günü kutlu olsun şimdiden fistiginnnBakalım bende deneyeceğim bugün köfteyi. Bi arada revani yapmayı düşünüyorum
Yarın büyük kızın doğum günü. Hafif bir şey yaparım. Cumartesi de arkadaşları gelecek asıl pastayı o gün yaparim
Ben yarı ölçü yaptim marliş yuvarlak küçük borcamdaBorcom da mı yaptın canım yok sa fırın tepsisinde mi
Amin canım. Güzel dileklerin için çok teşekkür.Doğum günü kutlu olsun şimdiden fistiginnnsaglikli hayirli ailesiyle sevdikleriyle uzun ömürler versin Rabbimn
Bende yari ölçü yapıyım o zaman kalmasın. Çok yiyip kilo almayalim.tadımlık olsunBen yarı ölçü yaptim marliş yuvarlak küçük borcamda
Bende o yüzden yari yaptim evde olunca insanin yiyesi geliyiiBende yari ölçü yapıyım o zaman kalmasın. Çok yiyip kilo almayalim.tadımlık olsun
Amin canım. Çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin çocuklarını korusun, sağlıklı, huzurlu, mutlu, güzel günler göstersintarif icin teşekkür ederim kuzumSekerPancarii kizimizinda doğum günüsü kutlu olsun marlişim rabbim saglikli hayirli nice nice yaslar nasip etsin amnesiyle babasiyla kardesleriyle tum sevdikleriyle marlin18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?